RAZVEO SE I OD DECE?!

EMINA JAHOVIĆ TUŽI BIVŠEG MUŽA ZBOG NEISPLAĆENIH ALIMENTACIJA: Mustafa je zaboravio da ima decu, dužan je hiljade evra!

Emini Jahović bivši muž Mustafa Sandal 26 meseci nije platio alimentacije za sinove Jamana i Javuza, pa će, kako navode domaći mediji, pevačica pravdu potražiti pravnim putem.

Šuška se
Autor:
Foto: Kurir / Dragan Kadić

"Osim alimentacije, Mustafa nije platio ni troškove letovanja, rentiranje vozila i platu za vozača, što su takođe njegove obaveze, zaključene dogovorom koji su imali kada su rešavali pitanje alimentacije i troškova ", priča izvor za Telegraf jetset.

"Tu je i zdravstveno osiguranje dece, koje Mustafa, kako Emina kaže, takođe ne reguliše", dodaje sagovornik.

"U Turskoj se raširila priča kako Mustafa svega dva meseca ne reguliše svoje obaveze i to zbog pandemije korona virusa. Međutim, sve to traje 26 meseci, a oni su se razveli pre 32 meseca. Znači, veliki deo tog perioda i svi troškovi pali su na Eminu. Ona to neće da prihvati", priča izvor.

Mustafa je trebalo da plaća i 15.000 turskih lira (oko 1.700 evra) Emini, za njene troškove, te 10.000 za sinova (1.130 evra). Ako uzmemo u obzir da je ukupno trebalo da plaća 2.830 evra mesečno, a da nije plaćao 26 meseci, dolazimo do cifre koja iznosi 73.580 evra.

Emina Jahović
foto: Dragan Kadic

"Ne govorim o osobi čija finansijska situacija nije dobra i koja je u nevolji. Sve u životu je za nas ljude. Ako jednog dana njegova finansijska situacija bude loša, radiću i za njega. Ali znam da nije. Postoji pravda kada su materinstvo i očinstvo u pitanju, kao i u svim pitanjima u životu. Cela moja borba nije samo za mene, već za to da ova razmera pravde deluje u korist svih žena u ovoj situaciji", rekla je Jahovićeva u razgovoru sa novinarom Ugurom Alkaparom i list "Posta".

Podsetimo, Emina i Mustafa razveli su se 2018. godine.

"Mustafa više od dve godine ne plaća alimentaciju za naše sinove Jamana i Javuza. Sve obaveze prešle su na mene. Trebalo je da kupi kuću u Beogradu, ali to nije uradio. Takođe smo imali dogovor da pokrije zdravstveno osiguranje dece. Dan kada sam se najgore osećala je bio kada sam odvela decu kod lekara i saznala da im zdravstveno osiguranje nije uplaćeno", rekla je pevačica nedavno za "Stori".

(Stil.kurir.rs/Blic)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...