SREĆAN ROĐEDAN!

PRINC I PRINCEZA KARAĐORĐEVIĆ PROSLAVILI NAJVAŽNIJI DAN: Rasti lepo, raduj se i ostani uvek hrabar! (FOTO)

Prelepa Danica Karađorđević je na Instagramu sa svojim pratiocima podelila lepe vesti!

Vip roditelji
Autor:
PRINC I PRINCEZA KARAĐORĐEVIĆ PROSLAVILI NAJVAŽNIJI DAN: Rasti lepo, raduj se i ostani uvek hrabar! (FOTO)
Filip i Danica Karađorđević, Foto: Kurir / Nemanja Nikolić

Stefan Karađorđević, sin princa Filipa i princeze Danice danas proslavlja divan dan - svoj treći rođendan, a ponosna majka mu se emotivno obratila na Instagramu.

- Srećan treći rođendan, anđele naš! Rasti lepo, raduj se i ostani uvek hrabar - napisala je na svom profilu na "Instagramu" princeza Danica Karađorđević u čast rođendana malenog princa.

Unuku su rođendan čestitali i prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević i njegova supruga princeza Katarina Karađorđević.

- Naš unuk danas slavi treći rođendan. Srećan rođendan, dragi Stefane - piše u njihovoj čestitki na "Fejsbuku" koju je lajkovalo više od tri hiljade ljudi.

Наш унук данас слави трећи рођендан. Срећан рођендан, драги Стефане!

Posted by Александар Карађорђевић on Thursday, 25 February 2021

Rođenje Stefana Karađorđevića u februaru 2018. bilo je veoma medijski ispraćeno. Kada se rodio princ, oglasilo se 49 zvona Hrama Svetog Save u Beogradu, kao i zvona u manastiru Žiča u blizini Kraljeva i zvona crkve Svetog Đorđa na Oplencu.

Stefan je prvo muško dete Kraljevske porodice u Srbiji nakon 90 godina od rođenja princa Tomislava, brata nekadašnjeg kralja Petra Drugog. Ceremonija njegovog krštenja obavljena je u decembru 2018. u crkvi Svetog Andreja Prvozvanog u kraljevskom kompleksu na Dedinju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs