Ispovest

BOJAN LEKSINGTON O NAJTEŽIM TRENUCIMA U ŽIVOTU: Sa 9 godina proteran iz rodnog mesta,strahovao za život supruge i ćerke!

Sećam se, tad sam ocu rekao prvi put: "Tata, ja se bojim", prisetio se pevač

Celebrities
Autor:
BOJAN LEKSINGTON O NAJTEŽIM TRENUCIMA U ŽIVOTU: Sa 9 godina proteran iz rodnog mesta,strahovao za život supruge i ćerke!
Foto: ATA Images

Bojan Vasković, frontmen "Leksington benda", progovorio je o teškim renucima iz svoje prošlosti i detinjstva, piše Glossy.

"Sa devet godina sam morao da napustim rodno Sarajevo. Voleo bih da ga nikad nisam ni napuštao, a i da se nikad nije desio rat. Sećam se, tad sam ocu rekao prvi put: "Tata, ja se bojim". Porodica je, svi kao izbeglice, došla u Beograd. Uhvati te onaj trenutak, kažeš: "Čekaj, bre, šta sam to Bogu zgrešio?", prisetio se Bojan.

Zašto NIKAD NIJE DOŠLO DO OSLOBAĐANJA LOGORA SMRTI: Kako im NIKO NIJE pritekao u pomoć, LOGORAŠI su se POBUNILI SAMI!

Bojan Vasković sa suprugom
Bojan Vasković sa suprugomfoto: ATA Images

Osim ružnih događaja iz detinjstva, Bojan je preživeo težak period i kada se oženio, odnosno kada se supruga Aleksandra porodila tri meseca pre termina i kada je bilo pitanje da li će preživeti.

"Moja supruga se porodila tri meseca pre termina, to se desilo. Tad, sećam se, rekli su da više nije pitanje da li će dete da preživi, nego mora da se brine o njoj, majka da preživi", otvorio je dušu pevač u emisiji "Preživeli".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs