Ona se ne spominje u filmu

TOMA ZDRAVKOVIĆ JE IMAO DVOJE DECE: Ovo je njegova ćerka Žaklina! (FOTO)

Osim Žakline, pevač je imao i sina Aleksandra

Celebrities
Autor:
Foto: Youtube Printscreen / Jugoton Music

Film "Toma" potpuno je očarao publiku u regionu. Život Tome Zdravkovića predstavljen je tako da se u isto vreme smejete i plačete, a na kraju niko ne ostaje ravonudšan, piše Glossy.

Iako se ona ne pominje u filmu, Toma Zdravković imao je dvoje dece, ćerku Žaklinu i sina Aleksandra. Ćerku Žaklinu je Toma dobio iz braka sa Olgicom, sa kojom se upoznao u zrenjaninskom hotelu "Vojvodina".

Olgica i Toma venčali su se 1963. godine, a ubrzo potom se i razveli. Žaklina je prvo Tomino dete, a danas živi u Holandiji. Ona je danas mama dvojice dečaka, a za Srbiju je vežu uspomene na čuvenog oca.

Gledajući fotografiju ne možete da ne primetite sličnost sa ocem, a pesme koje su na nju ostavile najjači utisak jesu "Tužno leto" i "Kiša je padala".

- Živela sam jedan period mog života, kratak, sa njim i kad je umro, bila sam jako, jako tužna. Živiš sa činjenicom da je on deo tebe, da postoji u meni, u mom bratu, u pesmama, u drugim ljudima kojima je dao lepa osećanja - svojevremeno je ispričala Žaklina navodi "Glossy".

Sina Aleksandra, Žaklininog polubrata, Toma je dobio iz braka sa suprugom Gordanom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...