NIKAD ISKRENIJA

MILICA PAVLOVIĆ: Kada bi partner pokušao da me udari, to bi presudilo našem odnosu!

Gluma Milice Pavlović donela je mladoj pevačici neka nova iskustva

Celebrities
Autor:
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Pevačica Milica Pavlović nedavno se oprobala i u glumačkim vodama, a njen debi u seriji "Pevačica" oduševio je publiku.

U seriji tumači lik Ivane Lazić, koji je, navodno, inspirisan tragičnom sudbinom njene koleginice Jelene Marjanović.

Kako bi se što bolje spremila za glavnu ulogu u seriji ‘Pevačica’, Milica Pavlović uzimala je časove glume i slušala savete Branke Pujić, što je rezultiralo da dobije pohvale za dobro odrađen posao.

Kako je otkrila za magazin „Gloria“, ovaj projekat iziskivao je temeljne pripreme i časove glume, a kako je u svemu tome bila početnik, proces stvaranja nije bio nimalo lak.

-Ovakvi projekti veoma su iscrpljujući i kada sam završila, mislila sam da je to prvi i poslednji put da radim tako nešto, budući da su snimanja trajala po ceo dan i da sam često imala utisak da se poslu ne nazire kraj. Međutim, sada mislim da bih ipak prihvatila neku novu ulogu ukoliko me zaintrigira.

Šta mislite o partnerskom nasilju i činjenici da su mnogi spremni to da tolerišu?

- Protivnik sam svakog vida agresije i nasilja. Ne tolerišem čak ni kada neko u razgovoru povisi ton na mene, a ne nešto više od toga. Ne znam šta bi se desilo kada bi partner pokušao da me udari, ali sigurno je da bi to presudilo našem odnosu. Nikada ne bih tolerisala nasilje, jer samo nemoćan muškarac, slabić, može da podigne ruku na ženu.

Da li ste nekad bili u sličnoj situaciji, i ako jeste, na koji način ste uspeli to da prevaziđete?

- Imala sam sreće da me je život poštedeo takvih iskustava. I hvala mu na tome.

Kakav muškarac može da vas osvoji?

- Šarmantan, duhovit i lepo vaspitan. Onaj koji ima snove i ne plaši se da krene da ih ostvari. Nisam od onih žena koje sanjaju o tome da ih njihov muškarac drži kao princezu na zrnu graška, sama sam uspela da utabam svoj životni i profesionalni put. Zato mi je bitno da “moj muškarac” bude ostvaren i sposoban da sigurno korača pored jedne potpuno nezavisne devojke- rekla je Milica za Gloriju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...