DANAS VAŽI ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH SRPKINJA: Lenu Kovačević pre 20 godina teško da biste prepoznali!(FOTO)

Iako je i u maldosti bila lepa, može se slobodno reći da pevačica što je starija - sve bolje izgleda.

Star look
Autor:
DANAS VAŽI ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH SRPKINJA: Lenu Kovačević pre 20 godina teško da biste prepoznali!(FOTO)
Foto: Andreja Damnjanović

Lena Kovačević u mladosti plenila je svojim izgledom, prepoznatljiva duga kosa i prodoran pogled krasili su pevačicu odmalena. Iako, ne možemo da ne primetimo da se od td do dans, ipak, dosta promenila.

Lena Kovačević jedna je od retkih koja je svoju karijeru gradila po nepisanim pravilima, bez skandala i nepotrebnog privlačenja pažnje. Skladna i srećna porodica u kojoj je odrastala sasvim sigurno zaslužna je za put kojim šarmantna plavuša korača. Kako je zbog prirode zanimanja njenog oca akademika i dramskog pisca Dušana Kovačevića odmalena bila uključena u svet poznatih i sama je vrlo rano počela da eksponira neverovatan talenat.

Popularna pevačica katkad sa svojim pratiocima na Instagramu podeli fotografiju iz davnih dana, a nedavno je na svom Instagram profilu objavila sliku, na kojoj prema njenim rečima ima 18. godina.

- 18 godina, maskenbal, tema.. ženske grupe... 90-te. 1 reč, domaća reč - napisala je Lena u opisu fotografije.

Kovačevićeva je jedna od retkih pripadnica nežnijeg pola koja je, kako tvrdi, odelela sve učestalijem trendu estetskih korekcija. Komentari oduševljenih obožavaoca nizali su se jedan za drugim, ističući upravo prirodnu lepotu i značaj iste.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs