ZA NJIH NEMA ZIME

ZA ESTRADU NEMA KRIZE, LUKSUZ SAMO PRŠTI, A ZA CENU SE NE PITA: Melina i Haris Džinović za ovo iskeširali 2.000 evra!

Poznati pevač i njegova mlađana supruga, izgleda da ne žale novac, kada je njihovo novo porodično gnezdo u pitanju.

Celebrities
Autor:
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Tri godine nakon što je kupio plac na Senjaku, pevač Haris Džinović radove privodi kraju i sprema se za useljenje. Kako saznajemo, za uređenje nije štedeo i među najbitnijim stavkama mu je bila privatnost.

- Oko kuće Meline i Harisa trenutno se sadi razno rastinje koje će kad poraste potpuno zakloniti kuću i porodicu od javnosti. Trenutno se prekopavaju žardinjere, zemlja je doneta i sve je spremno da sadnja počne. Kako je ovo imanje veliko, potrebno je i dosta bilja da bi se sve okružilo i u neku ruku pošumilo, pa su Džinovići za to morali da izdvoje pozamašnu sumu, od skoro 2.000 evra - otkriva naš izvor i dodaje:

- Nisu žalili novca da sve bude kako su oni zamislili. Toliko su se posvetili uređenju vile da je normalno da im je bitno i da eksterijer i imanje izgledaju baš onako kako su to zamislili. A i deluje da im je privatnost jako bitna. Zahtevali su da rastinje bude visoko kako ne bi bilo znatiželjnih pogleda sa ulice. Sa svim tim zelenilom zaista će prelepo izgledati. U dvorištu je prostran bazen, koji će takođe u potpunosti biti zaklonjen.

Kako je “Blic” već pisao, Melina i Haris su podjednako uključeni u izgradnju kuće, s tim što svako ima sebi omiljen kutak kojim se više bavi nego ostalima.

- Sa Melinom je lakše sarađivati iako i ona ne odstupa od nacrta koji su dogovoreni. Međutim, ona, za razliku od Harisa, ne menja zamisli često. Njoj je bitno da dnevni boravak bude prostran i da bazen, koji će biti u donjem nivou, bude izgrađen kako treba. To neće biti mesto za brčkanje i odmaranje u džakuziju, već pravi bazen u kojem će moći da se pliva i rekreira. S druge strane, Haris je zadužen za muzički studio koji će biti u okviru kuće, vinski podrum, ali i kuhinju koja će biti ogromna - rekao je nedavno naš izvor.

Melina je u jednom od intervjua prokomentarisala da nisu žurili sa izgradnjom vile jer su vodili računa o svakom detalju.

Haris Džinović, Melina Džinović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

- Naša kuća postala je takva misterija za javnost. Ostali smo bez novca, pa je gradnja stala. Tako bar svi tvrde i bolje znaju od nas i upoznati su s našom finansijskom situacijom. Gradimo svoju kuću snova. Ne žuri nam se, završićemo je nekada, mislim da je ne gradimo dugo. Meni je dom kada sam sa svojim suprugom i decom, u odnosima kakvim jesmo već 17 godina. Dom mi može biti hotel i svako mesto na planeti. Dom mi se ne veže za imovinsko i vlasničko stanje, to nam nije bitno. Srećni smo što smo zajedno i što je tako kako jeste već godinama - rekla je poznata kreatorka.

Džinović je u javnosti u više navrata govorio kako je tokom izgradnje ove luksuzne vile bilo izvesnih problema, ali on je uspeo sve da prilagodi potrebama svoje porodice.

Haris Džinović, Melina Džinović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

- Stalno menjam. Nisam arhitekta, nisam građevinski inženjer, ni statičar. Ne čitam nacrte, ni planove. Vidim kada je nešto izgrađeno i onda reagujem. Kažem im: “Srušite mi ovaj zid jer mi se ne sviđa, dajte mi neki drugi, proširite mi garažu da ne ulazim kroz iglene uši”. To su sasvim normalne promene tokom gradnje, ne razumem što bih zbog toga bio težak. Plaćam to i želim da izgleda kako hoću. S druge strane, arhitekta i inženjer grade to i odoše, a ja ostajem tu. Znači, gradim za sebe, a ne za njih - ispričao je Haris jednom prilikom.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...