Ljubavni život Zlatana Ibrahimovića

PRIČALI SU DA SE PROVODI SA RAZNIM DEVOJKAMA, A ON TVRDI DA VOLI PEDESETOGODIŠNJU ŽENU:Mene ne zanimaju druge!

Što je Mirka za Federera to je Helena za Zlatana

Star look
Autor:
PRIČALI SU DA SE PROVODI SA RAZNIM DEVOJKAMA, A ON TVRDI DA VOLI PEDESETOGODIŠNJU ŽENU:Mene ne zanimaju druge!
Foto: Profimedia

Jedan od najboljih fudbalera na svetu, 39-godišnji Zlatan Ibrahimović tokom čitave karijere trudi se da u prvi plan gura samo fudbal i sva svoja postignuća, ali ona katkad ostanu u senci pokojeg skandala, a naravno bilo je i onih vezanih za lepe žene.

Tako su ga nedavno povezivali sa slavnom sportskom novinarkom iz Italije Diletom Leotom, s kojom je sarađivao na snimanju reklama, a tamošnji su mediji tvrdili da se pojavila i na pragu njegovih kućnih vrata. Oni se o tome nisu izjašnjavali, baš kao ni 11 godina starija Zlatanova partnerka, lepa Šveđanka Helena Seger.

Zlatan inače svoj privatni život drži podalje od znatiželjnih očiju javnosti, pa tako i retko otkriva detalje braka s bivšom švedskom manekenkom, s kojom ima i sinove Maksimilijana i Vincenta. To je i jedan od dodatnih razloga zbog kojih je Helena zanimljiva javnosti i izazove veliku pažnju gde god da se pojavi.

Zlatan Ibrahimović, Helena Segar
foto: Profimedia

U jednom od retkih intervjua koje je dala priznala je, na veliko iznenađenje svih, da ne troši previše vremena na vlastiti izgled, da misli kako ima prevelike usne, prekratke noge i da se bolje oseća u farmerkama nego u dizajnerskim haljinama.

Helena nema zaposlene kućne pomoćnice, uživa u brzim vožnjama motociklom, a intervjui su joj zaista retkost, dala ih je svega nekoliko.

"Kada sam upoznala Zlatana, on je imao 21 godinu, a ja 32. Imala sam već izgrađenu uspešnu karijeru, svoj novac i nije mi trebao fudbaler da me zadržava. Bila sam nezavisna, a on čak nije ni bio moj tip muškarca. Pri našem prvom susretu blokirao je svojim Ferarijem prolaz mom Mercedesu, a ja sam samo videla njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam neraspoložena, vikala sam na njega i mislim da mu se to nije svidelo", izjavila je Helen u jednom od retkih intervjua.

Koliko Zlatan obožava svoju voljenu, kojoj je podario svoje srce za celi život, dovoljno govori njegova već legendarna izjava, odnosno odgovor na jedno novinarsko pitanje kakve žene želi.

"Na kakve žene mislite? Ja želim samo jednu ženu", izjavio je Zlatan pritom misleći na svoju Helen.

Mnogi opisuju njihov odnos kao netipičan odnos fudbalera i manekenke, a ona se nakon karijere u svetu mode posvetila poduzetništvu i zapravo vodi većinu Zlatanovih poslova i zaslužna je za millionske ugovore koje ima potpisane sa sponzorima.

"Jedino me ona razume i možemo razgovarati o svemu. Ne želim joj laskati previše, ali pametna je, jako je pametna i ne znam zašto ima posla s ovakvim manijakom kao što sam ja", priznao je Zlatan jednom prilikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs