Emotivno

OGLASILA SE KARLA BRUNI POVODOM HAPŠENJA SARKOZIJA: Ljubavi moja, borba se nastavlja... (FOTO)

Svet je upravo obišla vest da je bivši francuski predsednik Nikolas Sarkozi osuđen na ukupno tri godine zatvora zbog korupcije i zloupotrebe službenog položaja

Vip priča
Autor:
OGLASILA SE KARLA BRUNI POVODOM HAPŠENJA SARKOZIJA: Ljubavi moja, borba se nastavlja... (FOTO)
Foto: Profimedia

Dok je ceo svet ostao šokiran podatkom da će Nikolas Sarkozi iza rešetaka provesti ukuno godinu dana robije (u startu su mu otpisane dve godine) i to zbog zloupotrebe službenog položanja, njegova supruga Karla Bruni i ovaj put je stala uz njega.

Naime, ona je na društvenoj mreži Instagram objavila zajedničku fotografiju uz reči "Ljubavi moja, borba se nastavlja.. Istina će se pojaviti # nepravda".

53-godišnja Karla i 11 godina stariji političar upoznali su se na večeri koju je organizovao bogataš Žak Seguela u decembru 2007. godine. Nekako u to vreme Bruni je prekinula vezu s Rafaelom Enthovenom, s kojim ima 16-godišnjeg sina Aureliena, a kraju je došao i Sarkozijevom drugom braku. Tokom večere Karla je jako želela da impresionira Sarkozija pa je čitala pesme koje je sama napisala, a na kraju mu je poklonila papire sa svojim stihovima.

Za oboje to je bila ljubav na prvi pogled, a tačno devet nedelja nakon prvog susreta, i manje od tri nedelje od prvog zvaničnog zajedničkog pojavljivanja u javnosti, Karla Bruni i Nikolas Sarkozi venčali su se u Jelisejskoj palati u Parizu. Intimna ceremonija održana je pred tek tridesetak članova najuže porodice i prijatelja.

Već nakon dve godine braka pojavile su se prve naznake krize, kada su francuski mediji objavili kako i Bruni i Sarkozi imaju vanbračne afere. Ipak, i to su nekako prebrodili, u međuvremenu su dobili danas šestogodišnju ćerku, a nakon što je Sarkoziju istekao mandat francuskog predsednika nakratko je palo i zanimanje javnosti za njih.

Ali nova afera mogla bi na površinu da iznese novi prljavi veš, a nikoga ne bi začudilo da to na kraju uzdrma i njihov brak.

Šta mislite, da li će Karla i da čeka Sarkozija tokom ove godine dana?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs