KARLA BRUNI

Bivša prva dama Francuske otvoreno o starenju: Verujem da sa 50 godina napokon postaješ žena! (FOTO)

Uoči izlaska svog novog albuma, bivša prva dama Francuske i nekadašnji supermodel, Karla Bruni, dala je intervju za Vog, u kojem je, osim o muzici, progovorila i o starenju.

Vip priča
09:23h Autor:
Bivša prva dama Francuske otvoreno o starenju: Verujem da sa 50 godina napokon postaješ žena! (FOTO)
Karla Bruni, Foto: Profimedia

Danas 52-godišnjakinja,Karla Bruni prošla je kroz mnoge životne promene da dođe do ovoga gde je danas. Počela je kao manekenka, pa ubrzo, zajedno s Naomi Kempbel, Kladijom Šifer, Sindi Kraford i ostalim predstavnicama te generacije, postala jedan od supermodela 90-ih. Nakon što se dokazala u modnom svetu, okrenula se muzici, prvi album objavila je 2002., a potom je, udajom za Nikolasa Sarkozija postala i prva dama Francuske.

Ona je bila Sindi Kraford 60-tih: Životna priča prelepe manekenke - Džin Šrimpton! (FOTO)

foto: Profimedia

U najnovijem intervjuu, kojeg je povodom izlaska njenog novog albuma, dala za Vog, progovorila je o mnogim stvarima, a jedno od najzanimljivih delova sigurno je onaj u kojem majka dvoje dece govori o starenju.

Ima 54 godine, a i dalje može da se pohvali izvajanom figurom: Ovako vežba Sindi Kraford! (VIDEO)

foto: Profimedia

- Verujem da sa 50 godina napokon postaješ žena. One mlade devojke u tebi definitivno više nema, a bila je tu do 50. rođendana, ali u sebi još uvek možeš plesati poput tinedjžerke. Pedeset je brojka kada ti društvo kaže da je došao kraj - sada si odrasla. I ona poslednja šansa da budeš mlada devojka je nestala.'

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs