pogledajte

Brižit Makron zasenila prvu damu Litvanije: Haljina i kaput u savršenoj nijansi plave boje! (FOTO)

Francuska prva dama Brižit Makron, supruga francuskog predsednika Emanuela Makrona, ima svoja modna pravila kojih se godinama pridržava

Moda
Autor:
Brižit Makron zasenila prvu damu Litvanije: Haljina i kaput u savršenoj nijansi plave boje! (FOTO)
Brižit Makron, Foto: Profimedia

Uprkos kritikama kako se ne oblači u skladu s godinama i funkcijama,Brižit Makron ne odustaje od svog prepoznatljivog stila koji uključuje farmerice skini siluete, kožne pantalone, vrtoglave štikle, mini haljine retro kroja...

Njen modni stil je nepogrešiv spoj klasike s trendi komadima i pomno odabranim modnim detaljima koji daju završnu notu njenim šik kombinacijama.

Ove jeseni svaka žena mora da ima ovaj model pantalona: Udobne i trendi, odlično stoje svima! (FOTO)

foto: Profimedia

Prva dama, koja je od svog supruga starija 24 godine, uvek je besprekorno odevena pa je bila u centru pažnje prilikom predsedničkog poseta Litvaniji.

Emanuela Makrona i njegovu suprugu u predsedničkoj palati u Vilniusu ugostio je litvanski predsjednik Gitanas Nauseda i njegova supruga Diana Nausediene.

Stajling bez greške: Kraljica Leticija u kariranoj haljini koja je hit jeseni! (FOTO)

foto: Profimedia

Francuska prva dama ponovo se držala svoje omiljene modne varijante. Dobro je poznato kako gospođa Makron ima impresivnu količinu elegantnih sakoa i kaputa pa je i za ovu priliku nosila jedan iz svoje bogate kolekcije. Kaput ispod kolena s dvorednim kopčanjem koji prati liniju tela savršeno joj je pristajao, a Brižit se odlučila za gotovo istu nijansu plave u kojoj se pojavila i supruga litvanskog predsednika. Obe prve dame su svoje kombinacije upotpunile lakovanim salonkama, a Brižit je nadogradila svoju kombinaciju i efektnom mini torbom od crne kože.

Kako vam se siđa ovo izdanje Francuske prve dame?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs