Priznanje

Ljubavne afere, prevare, estetske operacije i svađe: Da li je ona najskandaloznija prva dama? (FOTO)

Kantautorka i bivša manekenka Karla Bruni (52) iznenadila je javnost intervjuom u kojem je progovorila o karantinu sa svojim mužem, bivšim francuskim predsednikom Nikolom Sarkozijem(65).

Vip priča
08:30h Autor:
Ljubavne afere, prevare, estetske operacije i svađe: Da li je ona najskandaloznija prva dama? (FOTO)
Foto: Profimedia

Bivša prva dama priznala je da im nije bilo nimalo lako da toliko vremena provedz zajedno: "Pre smo se retko viđali tokom dana, a sada sam imala priliku da vidim kako drema u 15 sati. Da, bio je to test za nas. Ali on je napisao knjigu, a ja sam napisala album", istakla je za britanski Telegraf.

Baš u tom razdoblju Karla je odlučila da ostavi alkohola, pa je i to imalo uticalo na kućnu atmosferu.

"Kad pijem preterujem. Razmišljala sam, ako provedem karantin s alkoholom, gotova sam. Ne znam biti umerena," rekla je potpuno iskrena pevačica koja je sa Sarkozijem u braku od 2008. godine.

foto: Profimedia

Njen muž joj po tom pitanju nije bio podrška jer nije tokom života imao baš dodir s alkoholom. "Nije popio ni kap alkohola u svom životu. Pati od jakih glavobolja, a kada je bio mlađi strahovao je kako bi mogao reagovati na alkohol. Tako da nije svestan pozitivnih strana alkohola. Rekla sam mu: "Drago mi je da ne znaš, inače bi celi dan provodio u kafiću'", ispričala je Bruni.

Bivša manekenka nije bila sama s mužem u kući, štaviše imali su ispunjen dom. "Imali smo punu kuću, s nama je naravno bila kćerka Džulijana, koja će napuniti 9 godina u oktobru, moja majka je bila s nama, ali i njegova sestra. Mojoj majci je 91, a njegovoj sestri 95. Italijanski zatvor, o Bože, zamalo smo poubijali jedni druge", rekla je Karla kroz smeh.

foto: Profimedia

Pevačica i Sarkozi će sledeći mesec obeležiti 13 godina od svog upoznavanja. Priznala je da su je s mužem spojili njegova moć, jednakost i ravnoteža.

"Sreli smo se u pravo vreme. 20 godina ranije trebala bi mu supruga koja bi mu bila lojalnija. A ja se nikad ne bih zbližila s muškarcem koji ima tako snažan i dominantan karakter. Ali upoznali smo se kada smo bili dovoljno snažni jedno za drugo", naglasila je.

Progovorila je i o strasti među njima i kako ona nije jenjavala ni u kući punoj ljudi.

"Na jugu Francuske imamo dosta veliku kuću. Imamo prostor za rad, malena mesta gde je on mogao pisati, a ja stvarati muziku. Za ljubav smo imali spavaću sobu, s ključem i debelim zidovima", našalila se. Dodala je i kako joj je žao Nikolasa jer nije baš prijatno biti zarobljen s majkom.

Inače, često se u javnosti spominjalo da je Karla bila u vezi sa Donaldom Trampom 90-ih dok je kao manekenka radila širom sveta. Mnogi Bruni ismevaju tvrdeći kako je preterala s kozmetičkim zahvatima i po tome jako sliči Donaldovoj supruzi Melaniji Tramp.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs