Ko joj šta može

CEO SVET BRUJI O NJENOJ STRASNOJ VEZI SA GONDOLIJEROM: Melani (51) ne haje za tračeve, uživa sa 27 godina mlađim dečkom!

Neki će reći "kriza srednjih godina", ali Melani baš briga šta drugi kažu

Ljubav i zavođenje
16:28h Autor:
CEO SVET BRUJI O NJENOJ STRASNOJ VEZI SA GONDOLIJEROM: Melani (51) ne haje za tračeve, uživa sa 27 godina mlađim dečkom!
Foto: Profimedia

Britanska voditeljica Melani Sajks (51) pohvalila se besprekoronom figurom na društvenim mrežama kada je objavila fotografije iz Venecije gde je stigla da uživa sa svojim mladim dečkom gondolijerom.

Naime, 51-godišnja Melani prošle je godine tamo upoznala 23-godišnjeg vozača gondole Rikarda Simionata koji je u ekspresnom roku osvojio njeno srce. Sada se vratila u njegov grad nakon što je odlučila da završi televizijsku karijeru dugu 30 godina, ali i kako bi zajedno proslavili njen rođendan.

Čim je stigla odmah se našla u centru pažnje i to u trenutku kada je pozirala na venecijanskom Lidu u belom bikiniju kojim je naglasila bujni dekolte i isklesane trbušnjake.

Poslednji put kada je posetila Veneciju našla se na naslovnicama tamošnjih medija jer je prekršila stroga pravila putovanja koja su bila na snazi zbog koronavirusa, ali ništa je nije moglo sprečiti da se vidi s Rikardom. Golupčići su se upoznali u oktobru prošle godine, kada su uživali romansi i to nakon što mu je platila vožnju gondolom 72 funti. Na Instagramu je ubrzo podelila njihove zajedničke fotografije s jezera Garda gde su zajedno uživali..

Melani je prošle godine prekinula vezu s komičarem i glumcem Stivom Kugananom, a pre njega bila je u vezi s 14 godina mlađim pevačem Olijem Mursom. Najduže je bila s glumcem Danijelom Kaltađironeom s kojim je dobila sinove Romana i Valentina, a brak u je bila bila od 2001. do 2009.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs