Ljubav je slepa

Njoj 49, njemu 22: Bivša žena milijardera (86) šeta mladog dečka! (VIDEO)

Ono su skoro godinu dana u vezi, ali o tome ne govore javno. Ipak, on je dečko 64 godine mlađi od njenog poslednjeg bivšeg i ona je sada veoma pažljiva, rekao je izvor

Ljubav i zavođenje
21:53h Autor:
Njoj 49, njemu 22: Bivša žena milijardera (86) šeta mladog dečka! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / GTM Celebrities

Ona je jedna od onih bivših žena koje promenom statusa ne izgube ništa. Vendi Deng Merdok je kinesko-američka poslovna žena, a sa 49 godina izgleda kao devojčica. Bivša žena vremešnog medijskog mogula sada je u zagrljaju modela koji je dosta mlađi od nje.

foto: Profimedia

Dok ovih dana Vendi Deng Merdok uživa u egzotici Sent Bartelemija, ona pokazuje i svu svoju lepotu i raskoš. A i odličan ukus za muškarce, jer je uslikana na jahti ser Pola Makartnija sa svojim izabranikom, dvadesedvogodišnjim modelom i manekenom Bertoldom Zahoranom.

Ostavio 52 godine mlađu devojku: Evo zašto je Mik Džeger doneo drastičnu odluku! (FOTO)

"Ono su skoro godinu dana u vezi, ali o tome ne govore javno. Ipak, on je dečko 64 godine mlađi od njenog poslednjeg bivšeg i ona je sada veoma pažljiva", rekao je neimenovani izvor za "Mirror".

Zaveo je dok je još bio u braku, skidao joj zvezde s neba: Burna ljubavna priča Majkla Daglasa i Ketrin Zite-Džouns! (FOTO)

A post shared by Wendi Murdoch (@wendimurdoch) on

Simpatična i mladolika Vendi duži niz godina izaziva veliko interesovanje svetske javnosti, što zbog lepote, što zbog stila, ali i zbog ljubavnog života. Čak su je svojevremeno spajali sa ruskom predsednikom Vladimirom Putinom, za koga kaže da su dobri prijateji.

Vendi je od 1999. do 2013. bila u braku sa medijskim mogulom Rupertom Merdokom, sa kojim je dobila ćerke Grejs Helen i Klou.

Rekorderi među slavnim parovima: Na svake 2 godine dobiju dete, sad čekaju i četvrto! (FOTO)

A post shared by Wendi Murdoch (@wendimurdoch) on

"On je sjajan otac, učestvujemo zajedno u odrastanju dece. Naš najvažniji zajednički dogovor oko vaspitanja je da deca ne mogu da provode previše vremena na društvenim mrežama", rekla je Vendi za "Mirror". Objasnila je da oboje ravopravno dele sve obaveze oko dece, kao i da će među njima uvek postojati neverovatno prijateljstvo koje ih spaja.

Severina i Igor Kojić zaljubljeni kao prvog dana: Ti si sunce mog života! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs