Povećajte šanse

Nova ljubav na pomolu: 5 saveta uz koje ćete ove godine pronaći dečka!

Ako ste dugo slobodni, onda ste sigurno i ove godine poželjeli da pronađete ljubav

Ljubav i zavođenje
Autor:
Nova ljubav na pomolu: 5 saveta uz koje ćete ove godine pronaći dečka!
Foto: Shutterstock

Želja bi vam se u 2018. lako mogla i ostvariti ako ćete slediti ovih 5 jednostavnih saveta, koji će vam se sigurno povećati šanse da pronađete partera:

1. Budite pristupačni

Podignite pogled s telefona i gledajte ljude s kojima razgovarate pravo u oči, pogotovo ako se radi o osobi koja vam se sviđa. Moć kontakta očima veća je nego što mislite. Takođe, budite iskreni, opušteni i ne gledajte druge s visine. Niko ne voliledene kraljice i pristupačne devojke uvek lakše osvajaju.

2. Iskoristite momke/muževe svojih prijateljica

Ne kažemo vam da imate aferu s njima, već da ih pitate da vas upoznaju sa nekim slobodnim prijateljem. Pa čak i ako tako ne upoznate ljubav svog života, nova poznanstva i sastanci pomoći će vam da se lakše opustite sa drugima te vas učiniti pristupačnijom.

Izbegnite lošu ljubavnu karmu: 3 koraka do srećnog života u ljubavi!

foto: Shutterstock

3. Potražite ljubav online

Aplikacije i online stranice za upoznavanje nisu mesta na kojima se okupljaju samo čudaci. Pokušajte da odbacite predrasude i pružite šansu i ovoj vrsti pronalaženje ljubavi. Ko zna, možda baš to upali.

4. Radite stvari koje volite

Dok radite nešto u čemu zaista uživate, postajete najbolja verzija sebe i tako mnogo lakše privlačite ljude. Pronađite hobi koji vas ispunjava i upišite neki kurs, jer možda upravo tamo sretnete dečka iz snova.

5. Otvorite oči

Možda se već upoznale onog pravog, samo to niste još shvatile. Ljubav se ne događa uvek na prvi pogled, ponekad ih je potrebno i hiljadu, a ako vam se neki prijatelj ili poznanik često bez objašnjenja mota po glavi bez ikakvog povoda, to bi moglo značiti i nešto više.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs