iSKRENO

Monika Levinski opisala svaki detalj seksa sa Klintonom: Rekao je da želi da nastavi! (FOTO)

Želja joj je da se lično izvini Hilari Klinton, a kaže da se njoj Klinton nikad nije izvinio

Šuška se
Autor:
Monika Levinski opisala svaki detalj seksa sa Klintonom: Rekao je da želi da nastavi! (FOTO)
Foto: Profimedia

Monika Levinski nije često govorila o intimnim detaljima svoje veze s Bilom Klintonom. Najpoznatija ljubavnica 20. veka ipak se otvorila za dokumentarni serijal ''The Clinton Affair'' i sa svetom podelila pikanterije koje je do sada znala samo ona.

Progovorila je o mrlji na legendarnoj plavoj haljini, detaljima seksa s Klintonom u kupatilu Bele kuće i poklonima koje joj je Klinton davao.

Levinski kaže da su otišli u kupatilo nakon što joj je on poklonio iglu za šešir i knjigu "Vlati trave".

"To što mi je poklonio ovu knjigu za mene je imalo posebno značenje. To je intimna knjiga koja se ne daje olako. Sve što me mučilo: Je li to što osećam stvarno? Postoji li tu nešto? Sve te nesigurnosti su nekako nestale kad mi je poklonio ovu knjigu. Uputili smo se prema kupatilu, gde smo postali još intimniji.

Poznati parovi koji su vezu započeli kao preljubnici: Afere koje su uzdrmale svet! (FOTO)

Delio mi je komplimente, ja sam uzvraćala. Došli smo do tačke u kojoj bi on u ranijim susretima uvek stao. Nekako sam zastala i pitala da li želi da nastavi. On je konačno rekao da želi", kazala je Levinski.

"Toga dana izašla sam na večeru. Niko od ljudi koje sam srela na večeri nije mi rekao da imam mrlje po haljini. Mrlje sam videla tek nakon nekoliko dana kada sam haljinu isprobavala pred svojom prijateljicom koja me nagovorila da sačuvam haljinu s Klintonovom spermom", zaključila je Levinski.

Nedavno je izjavila kako bi volela da se lično izvine Hilari Klinton te da se Bil Klinton njoj nikada nije izvinio.

Monika Levinski: Ljubavnica htela da se ubije zbog srama!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs