progovorila!

Monika Levinski 20 godina posle afere sa Bilom Klintonom: Sada znam da više nisam sama u borbi! (FOTO)

Monika Levinski napisala je esej u "Vanity Fairu" na temu #MeToo i kako je cela kampanja gde su žene progovorile o raznim oblicima napastovanja promenila njenu perspektivu

Vip priča
09:32h Autor:
Monika Levinski 20 godina posle afere sa Bilom Klintonom: Sada znam da više nisam sama u borbi! (FOTO)
Monika Levinski, Foto: Profimedia

Kada je 1998. godine, u javnosti izašla njena afera sa tadašnjim predsednikom Bilom Klintonom, bili su to, bez sumnje, najmračniji dani njenog života.

Danas, 20 godina kasnije Monika nikada nije bila snažnija i uspešnija. U Kaliforniji je nakon afere, dizajnirala torbice i promovisala preparate za mršavljenje, a 2005. godine odselila se u Englesku i završila psihologiju. Danas je aktivistkinja i predaje na fakultetu i više ne želi da bude žrtva.

Bela kuća otkrila tajne njenih stanara: Haremi, silovanja i homoseksualne veze!

foto: Profimedia

44-godišnja Monika priznala je da pati od post traumatskog stresnog poremećaja, a smatra da se tokom istrage dogodila zloupotreba vlasti. Čak je glavni tužilac istrage prešao granicu dobrog ukusa tokom njihovog susreta na božićnoj večeri.

- Dodirivao mi je ruku i lakat. Bilo mi je neverovatno neugodno - rekla je Levinski.

Nakon što je izašla priča o holivudskom producentu Harviju Vajnstinu protiv koga je podignuto čak šezdeset optužbi za zlostavljanje, počela je da dobija poruke podrške.

- Odahnula sam. Znala sam da više nisam sama u ovoj borbi- rekla je Levinski koja je čitav život nosila breme afere s bivšim predsednikom Bilom Klintonom (74).

I dok su njemu javnost i supruga Hilari ipak oprostili aferu, ona se dugi niz godina morala nositi sa posledicama. Ta avantura obeležila je njenu karijeru budući da je posle svega, niko nije želeo zaposliti. U tom periodu, bila je tužna i van sebe, a zbog prejedanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs