Ljubavna priča

Brak o kojem se i danas priča: Ljubav između Monike Beluči i Vensana Kasela bila je prava misterija!

Vensan sa „ludilom“ u očima i misteriozna Monika zaista „na papiru“ ne deluju kao skladan par, ali realnost nas je razuverila
Vip priča 03.03.2017. - 13:50h Autor: Super žena
Foto: Profimedia

Monika Beluči i Vensan Kasel upoznali su se 1996. godine na snimanju filma "L'appartment“, a venčali su se tri godine kasnije. Pomalo neskladan par koji je uvek izazivao poglede javnosti objavio je razvod 2013. godine i svet je bio razočaran - i nemojte da vas to čudi jer ovo zaista nije bio konvencionalan brak.

 

Ljubavni spoj Monike i Vensana jednima uopšte nije bio jasan, dok je drugima njihova veza bila jako zanimljiva, pa ih je često krasila titula "lepotice i zveri".

 

Vensan sa „ludilom“ u očima i misteriozna Monika zaista „na papiru“ ne deluju kao skladan par, ali realnost nas je razuverila. A, kako i ne bi, kada smo shvatili da je Monika zapravo vrlo liberlana supruga, a to je u jednom intervjuu od pre par godina i priznala.

 

Žena bez mane: Ovako Monika Beluči izgleda u kupaćem kostimu! (FOTO)

 

"Strast možete osetiti i prema najgorem čoveku kojeg ste ikada upoznali. Ali, ona nema nikakve veze sa partnerstvom. U takvom odnosu, strast ostaje, ali je važnije poverenje, poštovanje i svest da vam je muškarac lojalan ne u seksu, nego da će jedostavno biti tu za vas. To je mnogo važnije od seksualne vernosti", rekla je tada.

 

"Bilo bi suludo da mu tražim da mi bude veran u tom smislu kada sam ja odsutna dva meseca. Ne možete tražiti takve stvari niti kontrolisati koga viđa i šta radi. Mislim da je realnije razmišljati o kvalitetu odnosa dok smo zajedno i kako ćemo to vreme zajedno iskoristiti. Govorim o toj vrsti lojalnosti i eleganciji".

 

Pre šest godina kada je davala ovaj intervju bila je i dalje jako zaljubljena u svog supruga za kog se udala 1999. godine.

 

"Mislim da je jako seksi. Važno je imati takvo mišljenje o suprugu. Ali, Vensan je prvenstveno normalan muškarac. Nekada ga jako volim, a nekada bih ga ubila", zaključila je tada.

 

Podsetimo, italijanska glumica Monika Beluči gostovala je u Beogradu prošle nedelje gde je otvorila FEST i prisustvovala premijeri filma "Na mlečnom putu“. Pojava italijanske lepotice u našem gradu izazvala je mnoge komentare, a ona je imala samo reči hvale za naš narod.

 

Vensan Kasel našao 23 godine mlađu devojku: Može li da parira Moniki Beluči? (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...