Svaka čast

Rekorderi među slavnim parovima: Na svake 2 godine dobiju dete, sad čekaju i četvrto! (FOTO)

Ne bi to nikoga čudilo da se slavni Alek Boldvin pelenama nije vratio tek u svojim šezdesetima

Šuška se
13:23h Autor:
Rekorderi među slavnim parovima: Na svake 2 godine dobiju dete, sad čekaju i četvrto! (FOTO)
Foto: Profimedia

Dobrih osam godina ovaj slavni par će provesti u pelenama, ali nasmejani se drže one poznate "Gde deca nisu besna, ni kuća nije tesna." Gde im je kraj!

"Naši Boldvinitosi dobiće još jednog člana ekipe, ovog proleća. Ispeći ću im posebnu tortu koja će im okriti da li je reč o dečaku ili devojčici... Tako smo uzbuđeni", napisala je uzbuđena Hilarija Boldvin, 33-godišnja supruga glumca Aleka Boldvina, na svom Instagramu pored porodične fotografije.

Kod kuće se prinovi vesele četvorogodišnja ćerka slavnog para Karmen, njihov dvogodišnji sin Rafael i najmlađi, jednogodišnji Leonardo.

Najlepše je u tatinom naručju: Divna fotografija oca i sina! (FOTO)

Alek iz prvog braka s Kim Besindžer, ima i 22-godišnju ćerku Ajrlend. Kada je postao otac, Alek je imao 37 godina.

Tek 17 godina kasnije je doživeo fatalnu ljubav, s instruktorkom joge Hilarijom s kojom deli neizmernu bračnu sreću i u svakom intervjuu ističe koliko ga ispunjava porodični život i kakvo su mu veselje donela dečica.

Poznati parovi i razlika u godinama: Za njih ne postoji generacijski jaz! (FOTO)

Ne bi to nikoga čudilo da se pelenama nije vratio tek u svojim šezdesetima. Njegova ćerka Karmen je rođena 2013. kada je on imao 54 godine, dve godine kasnije rođen je Rafael, a prošle godine su postali roditelji sina Leonarda. Prinova u porodicu stiže upravo oko njegovog 60. rođendana u aprilu sledeće godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs