Sve češća nagađanja

Razvod od pola miliona evra: Ana Nikolić i Rasta dele vilu napola! (FOTO)

Iako su odlučili da se raziđu posle godinu dana braka, pevačica i reper nisu prekinuli radove na svom domu u Velikom Mokrom Lugu

Šuška se
15:21h Autor:
Razvod od pola miliona evra: Ana Nikolić i Rasta dele vilu napola! (FOTO)
Foto: Kurir / Nebojša Mandić

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta su u braku započeli gradnju kuće od 500 kvadratnih metara u vrednosti od pola miliona evra, saznaje Kurir! Ukoliko se razvedu, pevačica i reper su odlučili da podele ovu nekretninu na ravne časti!

Ana i Rasta krili su od javnosti da su kupili plac od 10 ari, gde majstori i dalje rade iako javnost bruji da se popularni par razvodi.

Zbog težine ozbiljno ugrozila zdravlje: Ana Nikolić na ivici da dobije dijabetes!

"Čim je ona zatrudnela, počeli su da tragaju za placevima i pronašli su odgovarajući u Velikom Mokrom Lugu, koji su platili oko 80.000 evra. Angažovali su radnike i započeli gradnju. Međutim, pošto spoljni radovi još nisu završeni, možda i promene raspored prostorija, pa će Ana i Rasta, ako se razvedu, imati zasebne delove i dva ulaza! Zasad su sagrađena dva sprata, a rade i potkrovlje", otkriva naš izvor.

foto: Kurir / Marina Lopičić

Ekipa Kurira juče je posetila mesto gde Nikolićka i Đurić grade kuću. Zatekli su radnike koji nisu želeli da odaju informacije. Međutim, komšija im je otkrio da Ana i Rasta nisu dolazili tu već mesec dana.

"Ranije su stalno bili ovde. Čim vidim džip, znam da su oni. Nisam ih video sigurno mesec dana. Voleo bih da se što pre dosele, stalno ih gledam na TV", rekao je komšija.

Nepunih mesec dana nakon ženidbe, Rasta otkriva: Brak sa Anom Nikolić je pakao!

Ana je pre godinu dana izjavila da ona i njen suprug planiraju gradnju kuće, ali je tada rekla da bi volela da njihov dom bude na Avali:

"Nećemo kupiti kuću u centru grada, to će pre biti kod Avale. Videli smo neke lepe placeve i gradićemo kuću od početka. Kad se odselimo, retko ću dolaziti u grad. Blizu mi je auto-put, što znači aerodrom-kuća i to je to!"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs