U nikad gorem stanju

Novi blam Džonija Depa: Na premijeru došao pijan, brbljao o dve plavuše! (FOTO)

Tokom londonske premijere novog ostvarenja glumac je davao nepovezane izjave, odbijao da se fotografše i "bazdio" na alkohol

Šuška se
10:42h Autor:
Novi blam Džonija Depa: Na premijeru došao pijan, brbljao o dve plavuše! (FOTO)
Foto: EPA / Neil Hall

"Odlazim, čekaju me dve misteriozne plavuše", rekao je navodno u jednom trenutku svojim kolegama Džoni Dep (54) i pobegao u nepoznatom smeru. Pre toga je, kažu novinari, tokom londonske premijere davao nepovezane izjave, odbijao da se fotografše i "bazdio" na alkohol.

foto: Reuters / Eddie Keogh

Dok su se njegove kolege iz filma "Ubistvo u Orijent Ekspresu" Džudi Denč (82), Kenet Brana (56), Penelope Kruz (43), Mišel Fajfer (59) i drugi uredno smeškali i razgovarali, Dep je palio cigaretu za cigaretom i delovao nervozno.

Džoni Dep u suzama: Procurele poruke njegovog asistenta i bivše supruge!

Glumac je, kažu upoznati, psihička i fizička ruina još otkad se pre više od godinu dana razišao, a onda i razveo od glumice Amber Herd (31). Ona ga je optužila da ju je tukao. Povrede je potvrdio i lekar, a "procurio" je i snimak na kojem se vidi kako pijani Dep baca stvari na Herd. Na kraju su se nagodili, ali Depov imidž se nije oporavio.

Zbog Amber Herd, koju je upoznao na snimanju "Dnevnik opijanja" ostavio je svoju dugogodišnju partnerku i majku svoje dece Vanesu Paradi (44). Obožavaoci primećuju kako se Dep tokom poslednjih godina transformisao iz zavodnika u podbulog, ugojenog muškarca koji naočigled propada.

Presrećna nakon razvoda od Džonija Depa: Amber Herd ponosno šeta dečka milijardera! (FOTO)

foto: Profimedia

"Ne znam da li je to zbog alkohola ili previše nekakvih plastičnih intervencija, ali izgleda nakaradno", kažu obožavaoci na društvenim mrežama.

Dep u filmu snimljenom po delu Agate Kristi glumi gangstera koji putuje vozom u kojem se dogodi ubistvo kojeg rešava Herkul Poaro kojeg glumi Kenet Brana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs