Neverovatna transformacija

Smršala 63 kg, razvela se i našla 13 godina mlađeg ljubavnika: Ništa ne bih menjala! (FOTO, VIDEO)

Zbog Džeka se osećam seksi i on me stalno hvali. On voli svaki deo mene, čak i onaj koji ja ne podnosim, izjavila je Kejti
Lifestyle
19:54h Autor:
Smršala 63 kg, razvela se i našla 13 godina mlađeg ljubavnika: Ništa ne bih menjala! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube Barcroft TV

Kejti Vilijams (35) odbila je da se uda za svog dečka iz mladosti dok ne smrša 63 kilograma, jer je bila teška neverovatnih 133 kilograma. Međutim, nekon mršavljenja i venčanja, njen suprug je "poludeo" od ljubomore zbog pažnje koju je njegova mršava supruga dobijala, piše Barcroft.tv.

Smršala, prolepšala se i ostala bez muža: Promena je koštala braka! (FOTO)

Zato je nakon samo 2 godine braka Kejti raskinula vezu koja je trajala 20 godina, da bi posle samo mesec dana od razvoda našla novog i to poprilično mlađeg partnera. Sada je u vezi sa 23-godišnjim Džekom i kaže da vodi potpuno novi život.

Novopečeni par izlazi u klubove svakog vikenda, a Džek je redovno obraduje cvećem i romantičnim večerama.

"Odlagala sam udaju za Fila jer nisam želela da vidim kako mi sve kipi iz venčanice. Bile su mi potrebni operacija smanjivanja želuca, grudi i zatezanja stomaka da bih otišla pred oltar i sve sam to učinila da bih bila savršena mlada. Međutim, počela sam da privlačim pažnju drugih muškaraca, pa je Fil postao ljubomoran i pokušao je da me kontroliše. Postala sam ne njegova supruga, već njegovo vlasništvo. Nije mogao da podnese moje samopouzdanje i stalno mi je upućivao zajedljive komentare", izjavila je Kejti.

Imala 110 kg, pa smršala 35 kg: Evo kako je postigla figuru života! (FOTO)

Njen mladi ljubavnik je stalno hvali, a ona kaže da se nikada nije bolje osećala u svom telu.

"Zbog Džeka se osećam seksi i on me stalno hvali. On voli svaki deo mene, čak i onaj koji ja ne podnosim. Pomogao mi je da se mnogo bolje osećam. Moja deca i ostatak familije su upoznali Džeka i super se slažu", otkrila je Kejti, majka dvojice sinova koja je sa Filom u procesu razvoda:

"Definitivno mislim da mi se brak završio zbog mog mršavljenja, ali sam srećnija nego ikada pre i ništa ne bih menjala."

Zbog debljine završila u bolnici: Kako se Ešli prepolovila! (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube / Barcroft TV
Foto: Printscreen Youtube / Barcroft TV

"Razlika u godinama između Kejti i mene mi uopšte ne smeta. To su samo brojke. Ako mogu da je usrećim i ako ona mene može da usreći, u čemu je onda problem? Svi gledaju Kejti, jer izgleda fenomenalno. Primećujem da je momci na ulici prate pogledom, a meni se to sviđa, jer je samo ja držim za ruku. Želim da nam veza uspe. Ja nju činim srećnom, kao i ona mene, tako da nam vidim zajedničku budućnost", kaže Džek.

Njoj je uspelo, i vama će: Smršala 12 kilograma bez odricanja, evo kako! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs