Neverovatna transformacija

Imala 110 kg, pa smršala 35 kg: Evo kako je postigla figuru života! (FOTO)

Pre četiri godine bila je teška 110 kilograma i shvatila da dalje ne može tako. Prvo je počela redovno da hoda i trči, a zatim je iz ishrane odlučila da izbaci nezdrave namirnice
Lepi & Zdravi
07:00h Autor:
Imala 110 kg, pa smršala 35 kg: Evo kako je postigla figuru života! (FOTO)
Foto: Instagram / Raevolution

Rejčel Plamer odmalena je bila izložena nezdravoj hrani i zbog toga je već u srednjoj školi imala višak kilograma. Iako su je mnogi podsticali da postane fizički aktivnija, ona se zbog nedostatka samopouzdanja okrenula prejedanju.

"Kada sam počela da studiram, pala sam u depresiju i tražila utehu u hrani. Zbog šećera bih se prvo osećala bolje, ali pojela samo toliko slatkog da bih se na kraju gadila sama sebi. Tada sam pila dve litre gaziranih sokova dnevno, a moja ishrana sastojala se od smrznutih pica, pohovane piletine i prženih krompirića", ispričala je Rejčel za Woman’s Health. Pre četiri godine bila je teška 110 kilograma i shvatila da dalje ne može tako. Prvo je počela redovno da hoda i trči, a zatim je iz ishrane odlučila da izbaci nezdrave namirnice.

Sa 19 godina je imala 140 kg: Kako je ova žena smršala 70 kg! (FOTO)

A photo posted by Rae Elizabeth (@raevolution) on Oct 20, 2015 at 6:32am PDT

Gazirane sokove zamenila je vodom, pohovanu piletinu grilovanom, umesto belog hleba jela je crni s celim žitaricama, a želju za slatkim utolila je tamnom čokoladom.

Zahvaljujući ovoj zameni namirnica za 10 meseci izgubila je 20 kilograma. Tada se zaljubila u dizanje tegova i shvatila da više od svega želi da bude snažna i zdrava. Nakon te spoznaje i predanosti redovnom vežbanju, istopila je još 15 kilograma.

Smršala, prolepšala se i ostala bez muža: Promena je koštala braka! (FOTO)

A photo posted by Rae Elizabeth (@raevolution) on Sep 6, 2015 at 11:39am PDT

"Sada imam super mišićave noge i obožavam ih. Osećam se kao potpuno nova osoba otkako sam promenila svoj način života. Moja strast za zdravom ishranom i fitnesom odvela me prema novoj karijeri i završila sam školu za ličnog trenera", ispričala je Rejčel koja je nedugo nakon toga kupila malu teretanu u blizini svog doma i počela da radi sa svojim klijentima.

Njena prevara je zaludela ceo svet: Ovo nisu slike pre i posle mršavljenja! (FOTO)

A photo posted by Rae Elizabeth (@raevolution) on May 19, 2015 at 11:33am PDT

Svima savetuje da beleže svoj napredak tokom mršavljenja jer smatra da je to sjajna motivacija. To može da bude privatni dnevnik ili blog, ali posvetite određeni prostor i vreme svom napretku. Ne zamarajte se vagom i fotografišite svoje telo.

"Kada poželite da odustanete, bacite pogled na uspeh koji ste do tada postigli. Fokusirajte se na to što ste već uradili, a ne na ono što tek morate da uradite", zaključuje Rejčel.

Izgubila je 89 kilograma za 18 meseci, a iz svoje ishrane izbacila je samo ovo!

A photo posted by Rae Elizabeth (@raevolution) on Aug 25, 2015 at 1:47pm PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs