Stvar je u stavu tela

Njena prevara je zaludela ceo svet: Ovo nisu slike pre i posle mršavljenja! (FOTO)

Fitnes blogerka Džes otkrila je da nije sve što se vidi na slici baš onako kako se čini, i to tako što je postovala dve fotografije koje su slikane u razmaku od 30 sekundi, a jedina razlika je držanje
Lepi & Zdravi
16:02h Autor:
Njena prevara je zaludela ceo svet: Ovo nisu slike pre i posle mršavljenja! (FOTO)
Foto: Instagram / Plankingforpizza

Fotografije transformacija koje navodno prikazuju značajne telesne promene u vidu gubitka težine i zategnutosti mišića jedna su od poslednjih internet senzacija. Upravo je na to htela da skrene pažnju Amerikanka Džes, koja je na svom Instagram profilu objavila fotografiju, koja se čini kao još jedna transformacija u nizu:

Ispod nje objašnjava kako nije reč o vremenskom razmaku između fotografija jer su obe nastale u istom minutu, već samo o razlici u držanju i stavu tela.

"Na fotografiji ljudi mogu da se prikažu iz najboljeg ugla poigravajući se svojim adutima, ali na kraju dana ono što odlučimo da pokažemo je odraz onoga što jesmo. Moje telo nije savršeno, a fitnes i zdravlje nisu rešenje - to je životni stil", napisala je ispod fotografije.

Jedna promena ju je drastično podmladila: Transformacija žene će vas oduševiti! (VIDEO)

Džes nije neko ko ne veruje u telesne promene, jer je i ona sama pre nekoliko godina drastično smršala zahvaljujući promeni u ishrani i vežbanju. Ona samo želi ljudima da poruči da to nije lak posao, ali se svakako isplati, a na tome putu ne valja biti previše kritičan i verovati raznim fotografijama koje su često obične montaže. Samopouzdanje je nešto što ne može da se utrenira, ono se rađa iz ljubavi prema sebi, ističe Džes.

Sa 19 godina je imala 140 kg: Kako je ova žena smršala 70 kg! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs