Potpuna transformacija

Sa 19 godina je imala 140 kg: Kako je ova žena smršala 70 kg! (FOTO)

Godinama je bila žrtva vređanja, a svoj bol pokušavala je da umanji prejedanjem. U jednom trenutku shvatila je da više ne može da se skriva iza svojih kilograma i potpuno je promenila svoj život
Lepi & Zdravi
00:16h Autor:
Sa 19 godina je imala 140 kg: Kako je ova žena smršala 70 kg! (FOTO)
Foto: Instagram / Crensch

Konor Renč prvo vređanje zbog viška kilograma je doživela još kao 6-godišnjakinja. U tinejdžerskim godinama tugu zbog vređanja utapala je u hrani, a kulminacija verbalnog zlostavljanja bila je okrutna anonimna poruka u kojoj je pisalo da bi "bilo najbolje da jednostavno oduzme sebi život jer je debela i ružna".

Ali nisu samo deca bila okrutna prema njoj - trenutak poniženja koji nikada neće zaboraviti je bila kupovina haljine za matursko veče. S majkom je došla u robnu kuću i na jednoj lutki videla haljinu koja joj se jako svidela.

Kada je majka prodavačicu pitala da li imaju model u većoj veličini – ona je samo odmerila Konor od glave do pete i podrugljivo dobacila da "kod njih sigurno neće naći ništa u njenoj veličini".

Gušila se od debljine: Dženi otkrila kako je sa 130 kg došla do 80 kg! (FOTO)

A photo posted by Conner Rensch (@crensch) on Nov 5, 2015 at 8:40am PST

S 19 godina bila je teška 140 kilograma:

"Pogledala sam se u ogledalo i odlučila da je vreme za promenu."

Za dve godine uspela je da prepolovi svoju težinu i da izgubi 70 kilograma, sve zahvaljujući potpunoj promeni životnih navika. Uz zdraviju ishranu, pronašla je novu omiljenu fizičku aktivnost – kikboks. Upravo je u tome jedna od tajni uspešnog gubitka kilograma, moramo da pronađemo aktivnost koja će da pomogne našem telu, ali istovremeno i da nas zabavlja. Ako ne možete da zamislite odlazak u teretanu ili trčanje, razmislite o tome šta je za vas motivišuća aktivnost – ples, pilates, joga ili možda boks.

Ne morate da gladujete: Kako je Alisa smršala 70 kilograma! (FOTO)

A photo posted by Conner Rensch (@crensch) on Aug 15, 2015 at 12:06pm PDT

Zahvaljujući neverovatnoj transformaciji svog zdravlja i tela, Konor se našla na naslovnici posebnog broja američkog magazine People posvećenog mršavljenju. Nakon toga dobijala je mejlove od devojaka i žena širom sveta koje su želele njene savete, pa je odlučila da se posveti motivisanju ljudi da vode zdrav život.

Ne skriva strije i vidljive tragove mršavljenja na svom telu, nego ih ponosno ističe jer su oni dokaz njene zdrave borbe protiv kilograma i upravo se zato mnogi lako poistovećuju s njom i žele da čuju njene savete.

"Blagoslovena sam velikom količinom ljubavi i podrške koju primam. Nadam se da mogu da nastavim da inspirišem ljude da postignu svoje ciljeve", zaključila je Konor.

Njoj je uspelo, i vama će: Smršala 12 kilograma bez odricanja, evo kako! (FOTO)

A photo posted by Conner Rensch (@crensch) on Aug 3, 2015 at 7:34am PDT

U nastavku pročitajte 10 zlatnih saveta za gubitak neželjenih kilograma.

1. Jedite 5 do 6 obroka dnevno (3 veća i nekoliko manjih)2. Izbegavajte namirnice bogate trans-mastima, veštačkim šećerom i prženu hranu. 3. Nezdrave masti zamenite zdravima (maslinovo, kokosovo, bademovo, susamovo ulje)4. Maksimalno smanjite unos proizvoda napravljenih od belog brašna.5. Konzumirajte namirnice koje su u sezoni, po mogućnosti lokalne.6. Jedite sporije i ne žurite kada je vreme za obroke.7. Unosite dovoljno tečnosti, minimalno 1.5 litra vode dnevno.8. Smanjite konzumaciju gaziranih pića i alkohola. 9. Unosite dovoljno mikronutrijenata (vitamina i minerala).10. Ne zaboravite na fizičku aktivnost koja je nužna za uspešno mršavljenje.

Smršala 20 kilograma za 4 meseca: Evo kako joj je uspelo! (FOTO)

A photo posted by Conner Rensch (@crensch) on Jun 20, 2015 at 9:23am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs