Korisni saveti

Gušila se od debljine: Dženi otkrila kako je sa 130 kg došla do 80 kg! (FOTO)

Krajem 2013. godine ova medicinska sestra je završila u bolnici zbog problema s disanjem. Tada je prvi put shvatila koja je najveća greška koju je radila tokom svih svojih dijeta
Lepi & Zdravi
18:10h Autor:
Gušila se od debljine: Dženi otkrila kako je sa 130 kg došla do 80 kg! (FOTO)
Foto: Instagram / Jennys.losing.it

Priča Dženi Džan-Hjudek sigurno će da bude poznata svima koji se bore s viškog kilograma. Pre dve godine Dženi je imala 130 kilograma i neuspešno pokušavala da smrša. Po zanimanju je medicinska sestra i dobro zna kakve su posledice debljine, ali ni to joj nije pomoglo da izgubi neželjene kilograme.

Bivšem mužu sam bila debela i ružna: Napustila ga, ponovo se udala i smršala 32 kilograma! (FOTO)

Sve se promenilo kada je krajem 2013. godine završila u bolnici zbog problema s disanjem. Tada je prvi put shvatila koja je najveća greška koju je radila tokom svih svojih dijeta - umesto da mršavi zbog zdravlja, pokušavala je da izgubi kilograme samo zbog izgleda. Dženi smatra da je upravo to bio razlog zbog kojeg je sabotirala proces mršavljenja. Tek kada je postala svesna šta gojaznost radi njenom zdravlju, složila je kockice u glavi i donela čvrstu odluku o promeni načina života i ishrane. Smatra da bi zdravlje trebalo da bude glavni i jedini cilj svih ljudi koji se bore s kilogramima, ali uglavnom je lakše biti fokusiran na konfekcijske brojeve i uzak struk.

Smršajte na najlakši način: Do pola kilograma nedeljno manje bez ikakve muke!

"Počela sam da vežbam kod kuće s prijateljicom. Bila sam u tako lošoj formi da nakon prvog treninga nisam mogla da se pomeram pet dana. Vežbale smo i dalje, nakon svakog treninga moje vreme oporavka bilo je kraće", iskreno je priznala.

Jesenja dijeta za detoksikaciju: 7 dana, 3 do 5 kilograma manje!

Naravno, promenila je i ishranu koju su ranije činile pice, hleb, testenine i brza hrana. Odlučila je da izbaci unapred skuvanu ili smrznutu hranu, sve procesuirane namirnice i da ih zameni zdravijim namirnicama. Nije više pila gazirane sokove, umesto njih okrenula se vodi i čajevima. Unapred je planirala sve svoje obroke kako bi uštedela na vremenu i zahvaljujući tome nikada nije bila gladna.

7 pravila Pegan dijete: Jedite i mršavite, nema gladovanja!

"Što se tiče mog krajnjeg cilja, shvatila sam da ne postoji kraj ove "trke". Važno je samo da ostanem zdrava i to je plan kojeg ću se držati", zaključila je odlučna Dženi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs