Kakva transformacija

Smršala 20 kilograma za 4 meseca: Evo kako joj je uspelo! (FOTO)

Kad bi bila tužna, Britani bi pojela kesicu kokica. Kad bi se uplašila, kašikom je duboko zagrabila u kutiju sladoleda. Koje god emocije da su je obuzimale, za sve joj je rešenje bila hrana. Dok jednog dana nije srela starog prijatelja
Lepi & Zdravi
19:46h Autor:
Smršala 20 kilograma za 4 meseca: Evo kako joj je uspelo! (FOTO)
Foto: Instagram / Bwolfe303

Britani Vulf je oduvek bila krupnija devojka, koja je svaki problem rešavala hranom. Kad bi bila tužna, pojela bi kesicu kokica. Kad bi se uplašila, kašikom je duboko zagrabila u kutiju sladoleda. Međutim, neočekivani susret s prijateljem iz prošlosti nagnao ju je da promeni životne navike i da izgubi veliki broj kilograma u relativno kratkom vremenu.

Njoj je uspelo, može i vama da pomogne: Kako je Džejmi smršala 18 kg! (FOTO)

A photo posted by Brittany Wolfe (@bwolfe303) on Mar 10, 2013 at 5:18pm PDT

"Ja jedem na emocionalnoj osnovi. Gotovo svaka emocija me je terala da se okrenem hrani – u velikim pakovanjima. Povrh svega, osoba sam koja je većinu vremena provodila na kauču pred televizorom, i retko kad sam se bavila nekom fizičkom aktivnošću jer sam pušila kutiju cigareta dnevno, pa bih se zadihala i nakon najkraće šetnje", priznaje Britani, koja je zahvaljujući svom Instagram nalogu postala nadahnuće za mnoge žene.

Bivšem mužu sam bila debela i ružna: Napustila ga, ponovo se udala i smršala 32 kilograma! (FOTO)

Obično je jela procesuiranu hranu, smrznute obroke namenjene za mikrotalasnu pećnicu, prženu hranu poput piletine s prženim krompirom u puteru, mnogo hleba i nimalo povrća.

A photo posted by Brittany Wolfe (@bwolfe303) on Mar 20, 2013 at 3:27pm PDT

Inspiracija za promenu

"Nedavno sam ponovo stupila u kontakt sa starim prijateljem (koji mi je sada dečko). Nekad je bio strašno mršav tip, ali je počeo da vežba i transformisao je svoje telo. Počeli smo da pričamo o svojim životima i priznao mi je da mu je vežbanje povratilo samopouzdanje", priznaje Britani.

Ravan stomak u rekordnom roku: Najmoćniji napitak za mršavljenje!

Bila je to prelomna tačka za nju, koja je odlučila da prestane da puši, krenula je u teretanu i promenila navike u ishrani. Na internetu je istražila nekoliko efikasnih strategija za gubljenje kilograma. Shvatila je da mora da počne samostalno da priprema svoje obroke.

A photo posted by Brittany Wolfe (@bwolfe303) on Dec 22, 2014 at 8:15am PST

"Počela sam da jedem više povrća i voća, ali i da merim svoje obroke. Za ručak i večeru obično bih pojela oko 100 grama grilovane piletine s kuvanim šparglama i kuvanim jajetom. Znam da to nije baš totalno uravnotežen obrok, ali pomalo sam uvodila više zdravih namirnica u jelovnik", priča Britani.

Klasična greška kod mršavljenja

"S obzirom da sam bila vrlo motivisana za brzo gubljenje kilograma, ispočetka sam počela da preskačem doručak, ali bila sam vrlo gladna uveče i dolazila u iskušenje da se prejedem. Zato sam ujutro počela da pijem proteinske napitke i da jedem voće, što mi je izuzetno pomoglo u kontrolisanju gladi", otkrila je Britani.

Zbog njih ne možete da smršate: 5 glavnih krivaca!

A photo posted by Brittany Wolfe (@bwolfe303) on Jul 2, 2015 at 3:54pm PDT

Nagrada za trud

Zbog novih životnih navika, Britani je za četiri meseca izgubila oko dvadeset kilograma, a nada se da će da izgubi još desetak u sledećih nekoliko meseci. Najveća nagrada je sreća i ponos koju oseća svojim dostignućem, a primetila je i da spava bolje, produktivnija je na poslu i generalno se bolje oseća u svojoj koži.

Manje vidljiv celulit za mesec dana: Tajna uspeha domaćeg losiona

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs