PRAVILA NEGE

Važi za NAJZGODNIJU PEVAČICU na estradi: Ovako Emina Jahović održava VITKU LINIJU! (FOTO)

Ovo su trikovi Emine Jahovih za savršen izgled i blistav ten

Nega
19:17h Autor:
Važi za NAJZGODNIJU PEVAČICU na estradi: Ovako Emina Jahović održava VITKU LINIJU! (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Iako je na pragu 5. decenije života, čini se da izgleda bolje nego kada je imala 20 godina. Kod nje nije sve stvar samo genetike, već velikog truda i rada, što u teretani, što kada je u pitanju ishrana.

Pevačica često sa pratiocima deli fotografije bez trunke šminke i stiče se utisak da se odlično oseća u svojoj koži. Emini Jahović na izgledu zavide mnoge žene, a ona otkriva koje su to navike zaslužne za savršen izgled.

"Ima dana kad sam puna samopouzdanja i kad se sebi sviđam i bez šminke, tada i delim te fotografije, a ima dana kada čak ni potpuno sređena nisam zadovoljna. Baš kao i svaka žena. Sve je do tog ličnog osećaja, kao i do nege kože, kojoj zaista posvećujem dosta pažnje".

Osim savršenog tena, može se pohvaliti i vitkom figurom. Ona ne krije da naporno vežba, a na pitanje šta savetuje ženama koje nemaju dovoljno vremena, novca ili volje, ona kaže:

"Za vežbanje kod kuće nije potreban novac, čak ni mnogo vremena, samo malo volje da se pokrenemo. Često je baš to najteže, pokrenuti se i naći motivaciju. Nekad ni meni nije dan za vežbanje, ali ipak se nateram da odradim trening, i nakon toga se osećam preporođeno".

Jednom prilikom je izjavila i da redovno pije zeleni čaj, koji i nutricionisti preporučuju za održavanje vitke linije.

Lesli već godinama poštuje ova jednostavna pravila: Zato u 62. ima telo na kojem bi joj i top modeli pozavideli! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs