saveti za dobar izgled

Lesli već godinama poštuje ova jednostavna pravila: Zato u 62. ima telo na kojem bi joj i top modeli pozavideli! (FOTO)

Kaže da kada je vide sa sinom pomisle da joj je muž. Ova žena korača 7. decenijom života, a izgleda bolje od mnogih devojaka. Evo kako joj to polazi za rukom

Fitnes & Nutricija
Autor:
Lesli već godinama poštuje ova jednostavna pravila: Zato u 62. ima telo na kojem bi joj i top modeli pozavideli! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram / leslie333_fit4life

Verovli ili ne, manekenka Lesli Karlton ima pune 62 godine, iako to nikada ne biste rekli na osnovu njenog izgleda. Baš zbog tog atraktivnohg izgleda i u 7. deceniji krasi brojne naslovne strane i pojavljuje se u reklamama, a često je angažuju i da promoviše kupaće kostime. Ako se pitate kako joj polazi za rukom da izgleda tako dobro, mi imamo odgovor.

Za portal "mvpnews" ona je priznala da je sada u boljoj formi nego kada je imala 40 godina.

"Iako imam 62 godine, i dalje mi se nabacuju klinci, niko ne veruje da imam više od 40 godina", rekla je ona. "Kada me vide u javnosti sa sinom, svi misle da mi je muž ili brat", dodala je.

Priznaje da je od malih nogu navikla da bude fizički aktivna i da se bavi nekim sportom.

Demi Mur u 58. godini ima telo poput top modela: Ova 2 pravila su zaslužna za njenu vitku liniju! (FOTO)

"Oduvek sam slušala savete moje bake, koja je bila plesačica, i koja je jela male obroke na svaka dva do tri sata. Uvek sam pazila i da ugljeni hidrati i proteini treba da budu u jednom obroku veličine dlana, dok povrće treba da zauzima dvaput veći prostor. U tridesetim godinama sam počela da se bavim sportom, skijanjem i karateom. Tek pre 10 godina sam počela da dižem i tegove i to mi je pomoglo da danas izgledam ovako", poručila je manekenka.

"Svakog dana se merim. Kada vidim koliko imam kilograma svakog dana, lakše odredim da li preterujem u jelu. Jedem na svaka dva do tri sata, a jednom nedeljno imam dan kada jedem sve što želim. Spavam osam sati svake noći, svakog dana vežbam, svakog dana odvojim vreme da budem sama u prirodi. I na kraju, uvek pristupam pozitivno stvarima", poručila je manekenka, te dodala da jede i burgere i pije vino, ali samo nedeljom.

Svako jutro započinje na ovaj način: Zahvaljujući ovoj navici Žizel Bundšen u 40. godini ima telo iz snova! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs