TOP FORMA U 6. DECENIJI

Demi Mur u 58. godini ima telo poput top modela: Ova 2 pravila su zaslužna za njenu vitku liniju! (FOTO)

Zahvaljujući ovim jednostavnim pravilima, sa kilažom nema problema

Fitnes & Nutricija
13:48h Autor:
Demi Mur u 58. godini ima telo poput top modela: Ova 2 pravila su zaslužna za njenu vitku liniju! (FOTO)
Foto: EPA / Justin Lane

"Kada sam bila mlađa, znala sam da držim stroge dijete i unosim veoma malo kalorija, a onda sam naučila da to ne daje najbolje rezultate, a osim toga nije ni malo zdravo", kaže Demi Mur koja u 58. godini kao da joj je 30.

Ako ste se pitali kako glumici polazi za rukom da u 6. deceniji izgleda tako dobro, mi ćemo vam otkriti njenu tajnu. Na pitanje zahvaljujući čemu na telu nema ni gram sala, ona kaže da je to tako zahvaljujući ovim pravilima.

"Prihvatanje vlastitog tela je ključ sreće i dobrog osećaja", kaže ona. Kada shvatite da je telo koje imate najlepše i da u njemu morate da se osećate lepo, tu se sve menja.

"Takođe, kjuč dobre forme je umerenost. Umerno jedem i umereno vežbam, jer sam shvatila da krajnosti ne vode nužno ka uspehu. Iscrpljivala sam se vežbanjem u teretani i idalje nisam bila zadovoljna izgledom, danas vežbam manje, ali nikad srećnija nisam bila", kaže Demi.

Za samo 3 meseca je skinula 10 kg: Kada sam promenila ovu naviku kilogrami su počeli da se tope kao ludi! (FOTO)

Ova 2 pravila se strogo drži:

Umerena ishrana

Kao što je naglasila, njena ishrana je izbalansirana i umerena. Uglavnom se trudi da jede zdravo, ali dopusti sebi da jednom nedeljno uživa u slatkišima. 6 dana u nedelji jede niskokalorični hranu, ali nedelja je dan za opuštanje.

Veći deo njenog jelovnika se sastoji od proteina koji su važni za izgradnju mišića i dobro zdravlje generalno.

Doručak je uglavnom kajgana, za ručak jede neko meso ili ribu i dosta salate, dok se večera sastoji od integralnog tosta i kiselog mleka. Između obroka ima i 2 užine koje se sastoje od sezonskog voća ili šake orašastih plodova.

Ovom treningu Džej Lo može da zahvali na izvajanim mišićima: Efikasan trening od 20 minuta je sve što vam treba!(VIDEO)

Umereno vežbanje

Fizička aktivnost je bitna, ali i tu treba biti umeren i pronaći nešto u čemu uživate. Demi Mur je otkrila da joj najviše prijaju časovi joge i trčanje. Ove dve fizičke aktivnosti praktikuje 3 puta nedeljno.

Uz malo volje i discipline, svako od nas može imati telo poput Demi Mur.

Nakon 3 porođaja ima telo iz snova: Ove navike su zaslužne za sjajan izgled pevačice! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs