VEĆ 50 GODINA OVO JE NJEN RECEPT MLADOSTI: Glumica Helen Miren otkriva kako dostojanstveno stariti uz 4 bitna pravila

Otkrila je svoju tajnu mladolikosti koja ne podrazumeva nikakve invazivne procedure, možete je i vi isprobati.

Lepi & Zdravi
15:03h Autor:
VEĆ 50 GODINA OVO JE NJEN RECEPT MLADOSTI: Glumica Helen Miren otkriva kako dostojanstveno stariti uz 4 bitna pravila
4 bitna pravila mladolikosti Helen Miler, Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Helen Miren izgleda predivno sa 78 godina, i pogodite šta? Podelila je svoje vrhunske savete kako da izgledate fantastično alii da se osećate fantastično.

Dakle, ako se pitate kako ona to radi poenta je u tome da uživa u svakoj sekundi života.

Njena dnevna rutina je jednostavna.

Ne treba vam fensi i komplikovana rutina lepote da bi vaša koža izgledala sjajno: „Skidam šminku sredstvom za čišćenje, umijem se i obrišem peškirom. U mom kupatilu ćete naći veliku gomilu peškira (oko 10), svi su uredno složeni pored lavaboa, jer kada iskoristim jedan stavljam ga direktno na pranje.

Ishrana je zdrava, ali nije rigorozna.

Ostati zdrav je izuzetno bitno zarad vašeg opšteg dobra ali znate šta? Takođe je poželjno da povremeno uživate i u ne tako zdravoj hrani. „Preuzmite kontrolu nad svojom ishranom i pronađite ono što čini da se osećate dobro. Ja prva mogu da živim na ribi i pomfritu, ali ono što stavljate u svoje telo utiče na to kako se osećate zbog toga savetujem da svoju promenu počnete odatle“, rekla je ona.

Njena fitnes rutina nije komplikovana.

Glumica spada u staru školu tako da pribegava 12-minutnim vežbama vojnog stila za koje tvrdi da su efikasne. U intervjuu za časopis Hello, Helen je objasnila svoju fitnes rutinu: „Radim nešto što me vodi u vežbanje. To je plan vežbi Kraljevskog kanadskog vazduhoplovstva. Ima grafikone koje pratite. Svakog dana morate da uradite vežbe u roku od 12 minuta."

Još 1950-ih godina, kanadska vojska je smislila ovaj fitnes plan. Sastoji se iz toga da koristite svoju telesnu težinu za vežbe kao što su sklekovi, čučnjevi i skokovi. Cilj jeda izgradite snagu i fleksibilnost.

Nikada nije bila podvrgnuta procedurama plastične hirurgije.

Ovih dana sve veći broj poznatih ličnosti govori „ne“ suludim standardima lepote. Helen je potpuno saglasna sa tim. Trudi se da bude realna kada je u pitanju lepota.

"Ja sam stara! Ja to vidim. I to je potpuno u redu. Očigledno je da se trudim da izgledam što lepše što mogu. I da,naravno da to mogu volela bih da izgledam 20 godina mlađe, ali jednostavno to je nemoguće, i nikada neću. Ne ostajem zauvek mlada, niko ne ostaje“, objasnila je Helen. Pokazuje da je briga o sebi veoma važna, i ona je živi dokaz toga.

1 / 11 Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs