Afera

DANIJELA MI JE PUSTILA SNIMAK, ODMAH SAM JE PITALA DA LI JE TO LEKA!MORAM DA STANEM NA NJENU STRANU: Tvrdi Anita Mančić

"Leko brani se, Danijela ja sam na tvojoj strani," poručuje glumica

Celebrities
Autor:
Foto: Printscreen/ youtube/K1 televizija

Glumica Danijela Štajnfeld u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela je da je Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao.

Danijela je svoju ispovest prvo iznela u dokumentarnom filmu, nakon čega su reagovali pravosudni organi, a sada je njena koleginica Anita Mančić, ispričala da je saznala koji "moćnik" je u pitanju mnogo ranije.

 

"Ne pamtim da mi je ikada kao danas bilo neprijatno. Danijela i Leka su moje kolege. Ukoliko se ispostavi da je nevin, mi ćemo stajati na istoj pozornici, radimo u istom pozorištu. A sa druge strane, kada ti mlađa koleginica kaže da je silovana, imaš ljudsku potrebu da je zaštitiš", rekla je glumica u Uranku na K1 televiziji i otkrila da je saznala za Lečića pre ostalih.

 

"Meni je Danijela poslala film pre premijere u Sarajavu i kazala mi da je silovana. Bila sam u šoku. Ja sam taj audio-snimak premotavala mnogo puta i pitala sam je, jer sam prepoznala sklop rečenica, da li je to Leka?I rekla mi je da jeste. Ja sa tom informacijom nisam znala šta da radim, ona nije htela da otkrije njegovo ime".

 

Glumica je napomenula i da ne bi trebalo govoriti o tome da li je to "Leka, Pera ili Mika", već o tome kada žrtve treba da se jave i kome da se jave.

 

"Za mene je nasilje i pozivati ćerku Branislava Lečića i tražiti joj da daje svoj komentar o ovom slučaju. Ja molim sve mlade žene, koleginice, da kažu šta im se dogodilo. Da mi se obrate i ja ću ih zaštititi. Onako kako bih sebe zaštitila. Leko brani se, niko te ne osuđuje, ali ja kao žena moram da stanem u odbranu žrtve. Ne smemo da ćutimo, moramo sve da kažemo. Ne znamo kako ću se ponašati kada budem srela Leku, zaista ne znam", rekla je glumica.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...