lečić i danijela svetska tema

NJUJORK TAJMS ANALIZIRAO RAZGOVOR LEČIĆA I DANIJELE: Nema indicija da su tvrdnje glumca o uvežbavanju dijaloga tačne!


Njujork Tajms o tvrdnji Branislava Lečića da je na snimku sa Danijelom Štajnfeld uvežbavao dijalog

Celebrities
Autor:
Foto: Kurir/MarinaLopičić/ PrintscreenJutjub/ Hold Me Right Film

Snimak razgovora glumice Danijele Štajnfeld i glumca Branislava Lečića, koji je glumica sa drugim dokazima dostavila tužilaštvu, deo je dužeg razgovora u trajanju od 77 minuta koji je analizirao "Njujork Tajms", a prenosi "Insajder".

Američki list u opširnom tekstu opisuje celu hronologiju događaja koji su se dešavali u slučaju glumice Danijele Štajnfeld, njenu ispovest o onome što se desilo u maju 2012. kada ju je, kako navodi, silovao kolega Branislav Lečić.

Njujork Tajms piše o tome zašto je odlučila da se nakon toga preseli u Ameriku, zašto nije prijavila slučaj nadležnim institucijama, zašto je nakon devet godina odlučila da o tome progovori u svom autorskom filmu “Zaceli me” i zašto do nedavno nije želela da otkrije ime.

"Nikada nisam sa njom imao seksualni odnos. Sve ostalo bi bila laž", preneo je američki list izjavu koju im je Lečić dostavio putem aplikacije WhatsApp.

Branislav Lečić
foto: Kurir/Marina Lopičić

List prenosi Lečićevu tvrdnju da je audio snimak razgovora prilikom susreta u jednom restoranu sa Danijelom 2016. godine nepotpun.

Lečić navodi da su se sreli da bi razgovarali o potencijalnoj saradnji, te da duža verzija snimka otkriva širi kontekst - da su oni zapravo samo improvizovali dijalog i da je ona verovatno tvrdila da ju je napao kako bi stekla publicitet za svoj film.

"Možda je očekivala nešto više, možda zato što se ništa nije dogodilo želi da se osveti, a možda želi da gradi svoju priču kroz mene", naveo Lečić i dodao:

"Loš marketing je takođe marketing".

Danijela Štajnfeld
foto: Printscreen/youtube/ Hold Me Right Film

List međutim navodi da im je Danijela Štajnfeld dostavila kompletan snimak od 77 minuta razgovora, koji je inače trajao oko 90 minuta, a snimala je dok joj se nije ispraznila baterija na telefonu. Nakon što su analizirali ceo snimak, "Njujork Tajms" zaključuje:

"Delovi njihovog razgovora su nerazumljivi i zagušeni bukom prostora. Ipak, nema indicija da su uvežbavali dijalog. Iako su glasovi prigušeni i razgovor često deluje prijateljski, glas Štajnfeldove postaje oštriji kada opisuje koliko je bila povređena onim što je uradio. Lečić odgovara na način koji ukazuje da on veruje da je ona pristala na ono što se desilo".

Snimak je objavljen na sajtu Insajdera, sa čijim je novinarima glumica razgovarala juče, neposredno pred povratak u Ameriku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...