Biografija

SVE O DANIJELI ŠTAJNFELD: Evo šta je radila u Americi poslednjih pet godina!

Danijela je ovih dana tema broj 1.

Celebrities
Autor:
SVE O DANIJELI ŠTAJNFELD: Evo šta je radila u Americi poslednjih pet godina!
Foto: Printscreen/youtube/ Hold Me Right Film

Danijela Štajnfeld, glumica koja je u dokumentarcu "Drži me čvrsto" objavila da ju je silovao moćnik iz filmske industrije uzdrmala je region i Srbiju, te pokrenula lavinu pitanja.

Ovih dana hrabro je priznala da je osoba koja ju je silovala glumac Branislav Lečić.

Rođena je 1984. u Ruskom Krsturu u Vojvodini. Govori tečno engleski, hebrejski i rusinski jezik. Završila je glumu na FDU u klasi profesora Dragana Petrovića. Domaća javnost upoznala je Danijelu kao lepu devojku na koju “pada” lik Nikole Đurička u filmu “Ivkova slava”.

Poslednji film snimljen u Srbiji je “Praktičan vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem” iz 2011. godine.

Po odlasku u Ameriku, snimila je više projekata, među kojima je i triler “Cash only” koji je hvalio i “Njujork tajms”. To je i poslednji film koji je snimila u prethodnih pet godina, pre pomenutog dokumentarca.

U svom dokumentarcu “Drži me čvrsto”, koji je do temelja potresao Sarajevski Filmski Festival, Danijela je ispričala da je bila silovana kada je imala svega dvadeset jednu godinu, zbog čega se, kako je rekla, i preselila u Ameriku.

Glumica je takođe dodala da ju je silovao jedan moćnik iz domaće filmske industrije, čije ime nije želela da otkriva. Sam događaj ju je toliko potresao da je bila onemogućena da govori o onome što se dogodilo u godinama koje su dolazile.

Glumica isprva nije želela da se u dokumentarcu nađe njena priča, ali se na kraju odlučila za to, želeći da filmu da ličnu notu i personalizovaniji ton.

Ovih dana je otkrila ime, ali i snimljen razgovor između nje i Lečića gde on na neki način priznaje silovanje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs