svi treba da se zamislimo

BOJANA MALJEVIĆ POSLALA SNAŽNU PORUKU: Ko god misli da je ĆUTANJE nedostatak hrabrosti, ne zna ništa o traumama!

Nakon što je mlada glumica progovorila o silovanju koje je doživela pre 9 godina, oglasila se njena koleginica

Celebrities
Autor:
BOJANA MALJEVIĆ POSLALA SNAŽNU PORUKU: Ko god misli da je ĆUTANJE nedostatak hrabrosti, ne zna ništa o traumama!
Foto: Kurir/Dragana Udovičić

Danijela Štajnfeld optužila je juče kolegu Branislava Lečića za silovanje, koje se prema njenim tvrdnjama desilo u maju 2012. godine. Ova vest je uznemirila i šokirala Srbiju, a njihove kolege se oglašavaju na društvenim mrežama.

Nakon snimka razgovora između Danijele i Lečića, glumica je i detaljno opisala svoje traumatično iskustvo. Sa druge strane, Branislav Lečić je odbacio optužbe rekavši da je u pitanju "najgnusnija laž".

Branislav Lečić
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Bojana Maljević koja je veoma aktivna na Tviteru, nije se oglasila povodom optužbi na račun njenog kolege Branislava Lečića, ali se osvrnula na to što žrtve silovanja ne prijavljuju odmah nasilnike.

"Jednom ću svedočiti protiv dvojice." A ljudi treba da razmisle koliko svojim reakcijama (koje mediji potom užasno prenose) upravo onemogućavaju ili usporavaju da se mnoga svedočenja dese što pre.

Bojana Maljević
foto: Kurir/Dragana Udovičić

"Ko god misli da je ćutanje nedostatak hrabrosti, ne zna ništa o traumama i naporima da se sačuvaju zdravlje, snaga, porodica, deca, vera u sebe i poverenje u druge", napisala je.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs