ORLANDO BLUM

NESVAKIDAŠNJE NAVIKE MILJENIKA ŽENA: Vesla na dasci go, a posle kraha OVE veze zakleo se na CELIBAT!


Britanski glumac je u novom intervjuu progovorio o svojim svakodnevnim, a čudnim navikama, a prisetili smo se još nekih neobičnih stvari koje je tokom godina izjavio

Celebrities
Autor:
NESVAKIDAŠNJE NAVIKE MILJENIKA ŽENA: Vesla na dasci go, a posle kraha OVE veze zakleo se na CELIBAT!
Foto: Profimedia

Orlando Blum (44) jedan od najpoznatijih britanskih glumaca i miljenik žena, je u novom intervjuu za "Sunday Times", otkrio koje dnevne navike praktikuje, a s obzirom na to da su prilično neobične, glumac je postao predmet ismevanja na internetu.

Neobična jutarnja rutina

"Budim se oko 6:30. Imam prsten koji meri moje vreme spavanja i kad se probudim, prvo pogledam da li sam dovoljno spavao i koliko sam spreman za dnevne aktivnosti", otkrio je i dodao da od svoje 16. godine praktikuje budizam, pa da dan počinje religioznim pevanjem u trajanju od 20 minuta.

Tada pije zeleni smuti u koji dodaje prah kolagena za kosu i nokte, i nešto što naziva "oktansko ulje za mozak", za koje tvrdi da poboljšava rad mozga.

Nakon doručka, jede kašu s bademovim mlekom, cimetom, kremom od vanile, lešnicima i veganskim proteinskim prahom.

"Ja sam 90 posto vremena vegan, ali jednom mesečno pojedem komad crvenog mesa", rekao je u intervjuu.

"Ponekad kada gledam u kravu pomislim kako je to najlepše biće koje postoji", dodao je.

Odevanje za sanjarenje

Posle jutarnje rutine, Orlando sanjari, a to zahteva i prikladnu odeću, pa voli da se potrudi oko izgleda.

Trenirke i ostala udobna odeća u kojoj većina ljudi provodi vreme kod kuće nisu njegov odabir.

Kako bi bio koncentrisan na sanjarenje, svako veče se trudi da spava najmanje osam sati, pa u krevet ide najkasnije u 23 sata.

Orlando Blum
foto: Profimedia

Zen s religijskim mentorom

Blum ase zainteresovao za budizam u tinejdžerskim danima, a religiji se zvanično pridružio 2003. godine kada je postao član ogranka Soka Gakkai.

Glumac ima i religijskog mentora Davea, koji radi i sa pevačicom Kortni Lav i koji ga je pre pandemije posećivao svaki dan.

"Bez svoje religije lako bih mogao da skrenem s puta, ali to me drži prizemnim", kazao je glumac, koji je jednom prilikom istakao kako mu budizam pomaže u osveštavanju razlike između sveta šou biznisa i stvarnog života.

Orlando Blum
foto: Profimedia

Legolas i Legići

Zen život glumcu je dao puno prostora za hobije, a jedan od njih su lego-kockice.

Tokom karatina ponovo sam počeo da se zanimam lego-kockicama. Uglavnom od njih gradim automobile i uvek se osećam kao da sam nešto postigao. Nakon toga, satima dižem tegove i to me izmori", rekao je glumac.

Njegova verenica Keti Peri je prošle godine otkrila je kako Orlando u kući ima celu sobu posvećenu svojim lego-figuricama.

Duhovno putovanje sa verenicom

Glumac je koleginicu upoznao after partiju Zlatnih globusa 2016. godine, i ubrzo nakon toga su započeli vezu.

2017. su imali prekid veze od godinu dana, ali otkako su se 2018. godine pomirili, nerazdvojni su.

Verili su se 2019. godine i planirali su venčanje 2020.,ali zbog korona virusa su čak pet puta morali da odlažu svadbu.

"Duhovni razvoj je naš ljubavni jezik. Volimo mistiku, teorije zavere, vanzemaljce i takve stvari", kazala je jednom prilikom Keti Peri.

Orlando Blum, Keti Peri
foto: Profimedia

Zavet na celibat nakon bogatog seksualnog života

Prie Keti Peri, Orlando je bio u vezi s Mirandom Ker, s kojom je 2011. dobio i sina Flajna Kristofera. Bili su u turbulentnoj vezi koja je obilovala prekidima tokom kojih su glumca mediji povezivali ss Kirsten Danst, Penelope Kruz i Umom Turman.

"Bio sam lepotan i voleo sam žene", priznao je u jednom intervjuu prošle godine.

Međutim, tri godine nakon što je raskinuo sa Mirandom, glumac se odlučio na celibat.

"Tada sam spoznao svoju žensku stranu i u tome sam uživao, znam da zvuči ludo", prisetio se toga.

Dok je gostovala u emisiji The Late Late Show, Keti Peri je za Bluma rekla da je drugi najbolji ljubavnik kojeg je imala u životu, nakon pevača Džona Majera.

Ali, Blum se u novom intervjuu požalio kako nakon rođenja ćerke Daisej Dove ne vode ljubav onoliko često koliko bi on želeo.

Ekološki borac na megajahti

2019. godine par je na megajahti američkog poslovnog mogula Davida Gefena, verovatno najmanje ekološki prihvatljivom prevoznom sredstvu nasvetu, stigao na Gugleov samit o ekologiji na Siciliji.

"Svet se menja i mi moramo da se menjamo zajedno s njim. Razmislite o tome šta možete napraviti kako biste svojoj deci ostavili lepšu planetu",, izjavio je za časopis Forbes.

Javna golotinja

Blum obožava vežbanje, pa na letovanju često može uživa u vodenim sportovima, a ponekad čak i potpuno go.

Glumac je postao senzacija kada je u leto 2016. godine snimljen kako vesla na dasci kao od majke rođen dok pored njega sedi njegova voljena Keti Peri u kupaćem kostimu.

"Nisam imao pojma da će me neko fotografisati. Rado bih da se to nije dogodilo", priznao je kasnije glumac, koji baš i ne voli da se šali sa svojim golim fotkama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs