TIMOTI ŠALAME

ZA NJIM DEVOJKE SEKU VENE, LJUBIO JE ĆERKU DŽONI DEPA, PA JE OSTAVIO: ima 25 godina i niže uloge kao na traci! (FOTO)


Mladi američki glumac Timoti Šalame ovih dana je jedan od najzaposlenijih, ali i najpoželjnijih holivudskih glumaca.

Celebrities
14:49h Autor:
ZA NJIM DEVOJKE SEKU VENE, LJUBIO JE ĆERKU DŽONI DEPA, PA JE OSTAVIO: ima 25 godina i niže uloge kao na traci! (FOTO)
Foto: Profimedia

Mladi američki glumac Timoti Šalame (25) iz uloge u ulogu dokazuje svoj neosporni glumački talenat, a svojom harizmom, šarmom i jednostavnošću osvaja obožavateljke širom sveta.

Timotija na na Instagramu trenutno prati 13,8 miliona ljudi, a upravo na ovoj društvenoj mrež najavio je svoju najnoviju ulogu Vilija Vonke u filmu o fabrici čokolade, koji je počeo sa snimanjem.

Mladi glumac je tako nasledio velika glumačka imena, poput Džonija Depa i Genea Vildera, koji su takođe bili u koži Vonke, a radnja novog filma biće usredsređena na njegovu mlađu verziju i avanture pre stvaranja fabrike čokolade.

Očekuje se da će glumac pokazati svoje pevačke i plesne sposobnosti, a on sam zbog toga ne krije uzbuđenje.

"Napetost je velika, nadam se da će potrajati",napisao je uz objavu na profilu na Instagramu, a njegovo uzbuđenje dele i fanovi.

Nikada nisam bila više uzbuđena", "Neka mi neko doda inhalator, ne mogu više", "O moj Bože, Timoti je novi Vonka", neki su od komentara koje je dobio.

Timoti je u poslednje vreme jedan od najzaposlenijih glumaca u Holivudu, a 22. oktobra u bioskope stižu dva njegova filma - "The French Dispatch" i "Dune", a u kojem glume i Džejson Momoa, Rebeka Ferguson, Oskar Isak, Havier Barden..

Timoti Čalamet
foto: Profimedia

Timoti je svetsku slavu stekao ulogom mladića koji eksperimentiše sa seksualnošću u filmu "Skrivena ljubav", pa se proteklih godina susreo s brojnim nagađanjima i šuškanjima o svom ljubavnom životu.

Upravo zbog uloge u pomenutom filmu i sopstvenog priznanja da smatra kako su ljubav i seksualnost fluidne, krenule su glasine da zapravo pokušava da se javnosti predstavi kao homoseksualac. Kasnije je tvrdio da je ta izjava izvučena iz konteksta, te da je hteo reći kako je dobro što danas mladi ljudi imaju više izbora i slobode.

To je dodatno opovrgnuo i ljubavnom vezom s Lili Rouz Dep (22), najstarijom ćerkom Džoni Depa i pevačice Vanese Paradi.

Timoti Čalamet i Lili Rouz Dep
foto: Profimedia

Nakon raskida sa Lili ljubio je meksičku glumicu Eizu Gonzalez (31), s kojom je snimljen na vrućem odmoru u Meksiku.

Timoti je zapažene uloge ostvario i u filmovima "Male žene", "Divan mladić", "The King", "Lady Bird", "Kišni dan u Njujorku" i drugima, a čini se da se toj listi tako skoro ne nazire kraj.

Timoti Šalame je 2019. proglašen i za najbolje odevenog muškarca iz sveta poznatih. On je laskavu titulu “zaradio” zahvaljujućoi svom impresivnom imidžu i stilu koji se ne stidi da pokaže na crvenom tepihu, pisao je tada The Independent. Iza sebe je na listi ostavio glumca Bred Pita, pjevača Lil Nasa X, proslavljenog fudbalera Dejvida Bekama i druge.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs