Život nije bajka

KAKO JE UMRLA ŽENA DŽONA TRAVOLTE: Imala je samo 57 godina i niko nije znao za OVO!

Slava i novac ne mogu da osiguraju sreću, a dokaz je slavni glumac Džon Travolta

Celebrities
08:43h Autor:
KAKO JE UMRLA ŽENA DŽONA TRAVOLTE: Imala je samo 57 godina i niko nije znao za OVO!
Foto: Profimedia

Američki glumac Džon Travolta pre godinu dana ostao je bez supruge i majke njegove dece Keli Preston, koja je nažalost preminula nakon dvogodišnje borbe s rakom dojkom koju je vodila u tajnosti.

67-godišnji Džon ovih je dana odlučio progovoriti o toj bolnoj temi i poručio kako je to njegovo lično iskustvo i kako je važno da se drugi ne poistovećuju s njim.

"Najvažnija stvar koju možete učiniti, a da biste pomogli nekome ko tuguje jest to da im omogućite da to prožive na svoj način i da se se ne poistovećujete s njima. To je moje iskustvo", izjavio je za španski magazin Esquire.

Dodao je i kako se trenutno najviše fokusira na decu koju je dobio s Keli, 21-godišnju Elu i 10-godišnjeg Bena, a par je imao i sina Džeta koji je preminuo 2009. godine kada mu je bilo samo 16 godina.

"Osiguraću budućnost svojoj deci i pomoći im da se bave u životima onime što žele. To sada radim s Elom i njenim filmovima, učim je svemu u toj profesiji. Ben ima jedva deset godina i želim mu pomoći da izraste jer je pred njim život", objasnio je glumac.

Priznao je i kako mu je iskustvo sa slavom na neki način pomoglo da se bolje prilagodi pandemiji koronavirusa, obrazloživši da je kao holivudska zvezda ponekad morao živeti kao u zatvorenoj morskoj školjci.

Tužnu vest o ženinoj smrti objavio je u julu prošle godine na Instagramu.

"Teška srca vas obaveštavam da je moja lepa supruga Keli izgubila dvogodišnju borbu s rakom dojke. Porodica i ja ćemo zauvek biti zahvalni doktorima i medicinskom osoblju, svima koji su pomogli, mnogima prijateljima i voljenima koji su bili uz nju. Kelina ljubav i život ostaće zapamećni", napisao je tada Džon i šokirao javnost jer samo su njima bliske osobe znale za Kelinu bolest koja je u trenutku smrti imala samo 57 godina.

Džon i Keli upoznali su se 1989. godine na snimanju filma, a pred oltar su otišli dve godine kasnije, bili su jedan od onih parova koji je svakim pojavljivanjem u javnost izazivao tračak ljubomore kod mnogih. Voleli su se dugo godina, a u ljubavi ih nisu pokolebale ni brojne tragedije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs