pokušali da ga vrbuju

NISAM IGRAO PO NJIHOVIM PRAVILIMA: Dejvid Duhovni otkrio o kontroverznoj sajentologiji!

Dejvid Duhovni jedan je od brojnih slavnih ličnosti koji su ušli u sajentološku crkvu

Lifestyle
Autor:
NISAM IGRAO PO NJIHOVIM PRAVILIMA: Dejvid Duhovni otkrio o kontroverznoj sajentologiji!
Foto: Profimedia

Američki glumac Dejvid Duhovni (61) progovorio je o svom susretu sa sajentološkom crkvom.

Zvezda filma "Dosije Iks" je u intervjuu za The Daily Beast ispričao svoj susret sa sajentologijom, sa venčanja svog prijatelja i glumca Džejsona Beghea 2000. godine, koji je u međuvremenu napustio ovu kontroverznu crkvu.

"Otišao sam na njegovo venčanje u Celebrity Center u Los Anđeles, a oni su mi priredili predstavu. Odmah sam shvatio da mi postavljaju lična pitanja i da su pokušali da prikupe informacije koje nisam želeo da im dam kao stranac. Dakle, to nije prošlo dobro, nisam igrao po njihovim pravilima i nikad se nisam vratio", ispričao je Dejvid i dodao da Džejson nikada nije pokušavao da ga nagovori da postane deo ove crkve, ali da je tada izražavao zadovoljstvo kao njihov član.

Dejvid Duhovni
foto: Profimedia

"On mi je samo rekao da je to super i da bi trebalo da pokušam, da ne može biti ništa teže od toga. Viđali smo se s vremena na vreme i primetio sam da je njegov rečnik drugačiji. Način na koji je opisivao svet i svoja iskustva, naročito ona psihološka. Potpuno se promenio", prisetio se glumac.

Sajentologija popularno nosi još i naziv kult slavnih, zbog činjenice da joj se priklonio veliki broj svetskih zvezda, a najpoznatiji među njima je Tom Kruz.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs