NOVI INTERVJU

NIKOL KIDMAN PROGOVORILA ZBOG ČEGA JE ŽELELA DA IMA DESETORO DECE: Nije mi dat taj izbor! (FOTO)

Glumica Nikol Kidman (54) oduvek je sanjala o velikoj porodici. Glumica se za australijski "Marie Claire" otvorila o svojoj karijeri, deci, porodici.

Vip priča
10:21h Autor:
NIKOL KIDMAN PROGOVORILA ZBOG ČEGA JE ŽELELA DA IMA DESETORO DECE: Nije mi dat taj izbor! (FOTO)
Nikol Kidman, Foto: Instagram / NicoleKidman

"Volela bih da sam imala više dece, ali nije mi dat taj izbor", rekla je Kidman. Sa suprugom Kitom Urbanom, ima ćerke Sandej Rouz (13) i Fejt Margaret (10), dok je s Tomom Kruzom dobila Izabelu (28) i sina Konora (26). "Volela bih da sam imala desetoro dece. Ali dobila sam priliku da budem majka drugoj deci. Imam šest nećaka i nećakinja i kuma sam 12 dece. Volim majčinstvo, volim decu: neobična su, smešna i nefiltrirana. Možeš videti kako rastu i slati ih na njihov put", pojasnila je.

Dok je od 1990. do 2001. bila u braku s Kruzom, Kidman je u svojim dvadesetim doživela ektopičnu trudnoću i spontani pobačaj i rekli su joj da su male šanse da će uspeti da začne. "To je bila ogromna, bolna čežnja. I gubitak! O pobačaju se ne govori dovoljno. To je ogromna tuga za određene žene. S jedne strane je ogromna količina boli, a s druge ogromna količina radosti. Kad dobijete dete nakon toga, samo možete odahnuti", izjavila je 2018. za Tatler.

Kidman se sa sestrom Antoniom i njihovom decom doselila u porodičnu kuću dok traje snimanje nove serije "Nine Perfect Strangers". "Jednostavno volim decu. Više nego odrasle. Volim biti okružena decom. Kit je morao da ode u Nešvil zbog izlaska novog albuma pa sada živim okružena s petoro dece. Sestra je odlučila da mi pomogne dok snimam", dodala je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs