tuga

UVEK MI JE BILO MALO PRIJATELJA: Evo kako je Lane Gutović pričao o patnji koja ga je tištala!

Smrt Milana Gutovića rastužila je Srbiju i region

Celebrities
10:28h Autor:
UVEK MI JE BILO MALO PRIJATELJA: Evo kako je Lane Gutović pričao o patnji koja ga je tištala!
Foto: TA Images / Antonio Ahel

Velikan srpskog glumišta Milan Lane Gutović preminuo je juče u 75. godini na Vojnomedicinskoj akademiji nakon što je izgubio bitku sa opakom bolešću.

Tužna vest o odlasku legendarnog glumca potresla je brojne njegove kolege, prijatelje i saradnike, kao i ljude širom regiona koji su ga obožavali.

Milan Gutović je svojevremeno prilikom televizijskog gostovanja pričao šta mu je najviše falilo u životu.

Milan Gutović
foto: Kurir/Dado Đilas

- Uvek mi je bilo malo prijatelja. Imao sam ih malo, a imam ih sve manje. Nema te mržnje koje niste siti i te ljubavi koje nisam gladan. Čovek čeka da prelista ceo svoj život i onda vidi da je uvek jurio za ljubavlju. Samo to i ništa više nije važno - rekao je on tada i dodao:

- I čovek sve što je činio uzima za tu malu glad koju osećamo prema ljubavi. Čoveku uvek treba čovek - rekao je Gutović u emisiji "Balkanskom ulicom" svojevremeno.

Da podsetimo, Lane je pre dve nedelje primljen u bolnicu gde je bio na intenzivnoj nezi, a kasnije priključen i na kiseonik. Svi testovi na korona virus pokazali su da je glumac bio negativan, ali je imao promene na plućima za koje su lekari pretpostavljali da je mogle da budu posledica ranije preležanog kovida-19.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs