poseta slavnog glumca

KADA SAM SE RAZBOLEO ONI SU BRINULI O MENI! SPOZNAO SAM ŠARM I LEPOTU VAŠE ZEMLJE: Džoni Dep o Srbima!

Dolazak Džoni Depa u Beograd juče je izazvao opštu pometnju. Slavni glumac je u Srbiju stigao povodom predstavljanja prve sezone animiranog serijala, sastavljenog od 54 epizode najkvalitetnijeg sadržaja za decu i sve ljubitelje animacije.

Celebrities
Autor:
KADA SAM SE RAZBOLEO ONI SU BRINULI O MENI! SPOZNAO SAM ŠARM I LEPOTU VAŠE ZEMLJE: Džoni Dep o Srbima!
Foto: Kurir/Nemanja Nikolić

Nakon prijema kod predsednika Aleksandra Vučića, Džoni Dep (58) je sinoć prisustvovao i svečanoj manifestaciji u zgradi "Geozavoda", gde se okupljenima obratio i istakao sledeće:

- Nekada davno, mislim da je to bilo 1991. imao sam puno sreće da upoznam Emira Kusturicu. Snimali smo film zajedno i, budući da nisam znao koliko će dugo snimanje trajati, a potrajalo je skoro godinu dana, imao smo vremena da se bliže upoznamo. Emir i njegova porodica predstavili su mi kulturu Srbije i kada sam se razboleo (tokom snimanja) njegovi roditelji su brinuli o meni. Radio sam ovde sa ekipom koja je bila neverovatno profesionalna, šokirali su me svojom efikasnošću - svako je znao tačno šta radi. I ono što me je oduševilo najviše je da je to bila ogroma grupa ljudi koja radi ka ostvarenju istog cilja... a taj cilj je bilo snimanje filma. Tako sam spoznao šarm i toplotu i lepotu Srbije i srpskog naroda. Od tada sam ovde uvek dobrodošao i uvek je bilo lepo doći. Jednom kad provedeš toliko vremena sa Kusturicom i vidiš sva ova lica i oči koje iza sebe kriju dušu, neverovatan je osećaj.

Džoni Dep
foto: Kurir/Nemanja Nikolić

Dep je naglasio da je rad u Srbiji za njega izazov.

- Ovaj projekat je neverovatan i bio je baš izazovan za mene, ali sav rad koji je urađen od strane ekipe koja je okupljena ovde je odličan i nemam dileme da će zbog toga sve više umetnika doći ovde, istako je slavni glumac i dodao.

- Ovo je savršen opozit Holivuda.

Džoni Dep
foto: Kurir/Nemanja Nikolić

Podsetimo, Džoni Dep je potvrdio i svoj naredni dolazak u Srbiju, na Sretenje, 15. februara.

“Počastvovan sam odlukom da budem nagrađen ordenom za zasluge. Biće mi velika čast da dođem u Srbiju 15. februara i prisustvujem svečanoj ceremoniji. Nastaviću da radim na promociji vaše divne zemlje”, istakao je Džoni Dep zahvalivši se predsedniku Vučiću na ukazanoj časti.

Oduševljenje našeg nardoa usledilo je kada je po izlasku iz zgrade Predsedništva, podigao tri prsta dok je pozirao fotografima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs