Ići će na poligraf

JA, BRANISLAV LEČIĆ, PORIČEM SVE OPTUŽBE NA MOJ RAČUN: Ovo je zvanična izjava glumca nakon optužbe za silovanje!

Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično delo, a kamoli delo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično delo, navodi se u saopštenju za javnost

Celebrities
10:15h Autor:
JA, BRANISLAV LEČIĆ, PORIČEM SVE OPTUŽBE NA MOJ RAČUN: Ovo je zvanična izjava glumca nakon optužbe za silovanje!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Nakon optužbi za silovanje koje je glumica Danijela Štajnfeld iznela na račun glumca Branislava Lečića, on se javno oglasio zvaničnim saopštenjem:

Povodom navoda Danijele Štajnfeld, koje su juče preneli gotovo svi mediji, slobodan sam da informišem srpsku javnost o sledećem:

Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično delo, a kamoli delo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično delo!

Koristim ovu priliku da obavestim kako nadležno tužilastvo, tako i javnost da apsolutno nemam šta da krijem da nemam nameru da napištam teritoriju Republike Srbije i ovim putem molim nadležno tužilastvo i MUP Republike Srbije da mi se bez odlaganja uputi poziv radi saslušanja! Takođe, pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću, spreman sam da se podvrgnem poligrafskom ispitivanju na sva pitanja, uključujući pitanja o razgovoru sa Štajnfeld koji je objavljen u pojedinim medijima.

P.S. Bez "nakljukavanja" sedativima, bez upotrebe bilo kakvih lekova i bez prethodno predočenih mi pitanja!", navodi se u izjavi Branislava Lečića.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs