lara flin bojl

UPROPASTILA LICE PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Bila je u vezi sa omiljenim holivudskim mangupom, danas ne liči na sebe!(FOTO)

Popularna glumica Lara Flin Bojl sutra slavi 51. rođendan. Ova prelepa glumica nije, na žalost, odolela estetskim korekcijama i imala je brojne neuspešne operacije.

Star look
Autor:
UPROPASTILA LICE PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Bila je u vezi sa omiljenim holivudskim mangupom, danas ne liči na sebe!(FOTO)
Lara Flin Bojl, Foto: Profimedia

Irsko-američka glumica Lara Flin Bojl sutra slavi 51. rođendan, a svi je se sećaju kao lepotice koja je slavu stekla u ostvarenjima "Tvin Piks" i "Muškarci u crnom 2". Gradila je karijeru sigurnim koracima, ali brojne neuspešne plastične operacije su joj uništile karijeru.

POZNATA PEVAČICA O PRVOJ DAMI FRANCUSKE: Brižit Makron je jako seksi!

Lara Flin Bojl
foto: Profimedia

Korigovala je usne, ten, a podvrgla se i rinoplastici. Sređivala je lice filerima, obrve i imala je lifting lica. Spekuliše se i da je korigovala i jagodice i obraze.

Imala je poteškoće da dobije ulogu zbog svog izgleda. Poslednju filmsku rolu dobila je 2014. godine. Poslednjih godina retko se pojavjuje u javnosti, retke su i njene fotografije u svetskim medijima.

ZVEZDE KOJE SU PATOLOŠKI VOLELE NOŽEVE: Kako ostati živ i izobličen posle 100 (i više) plastičnih operacija!? (FOTO)

Lara Flin Bojl
foto: Profimedia

Da podsetimo, popularna glumica se zabavljala sa Džekom Nikolsonom, Kajlom Meklahlanom, a iza sebe ima dva braka. Lara je bila udata za Džona Patrika Dija III do 1998. godine, a potom se udala za Donalda Reja Tomasa 2006. godine i sa njim je još u braku. Posle višegodišnje pauze, najavljen je njen povratak na velike ekrane ove godine u filmu "Smrt u Teksasu".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs