OŠTRO

POZNATI VODITELJ OPLEO PO MEGAN MARKL, NIJE ŠTEDEO REČI: Ona je glupa mala glumica!

Poznati voditelj u svojoj novoj kolumni kritikovao je vojvotkinju od Saseksa

Celebrities
Autor:
POZNATI VODITELJ OPLEO PO MEGAN MARKL, NIJE ŠTEDEO REČI: Ona je glupa mala glumica!
Foto: Profimedia

Poznati britanski novinar i voditelj Džeremi Klarkson (60) osvrnuo se na zategnut odnos Megan Markl i svog kolege Pirsa Morgana koji je izjavio da je vojvotkinja od Saseksa lagala u eksplozivnom intervjuu kod Opre Vinfri.

Klarkson je u kolumni za "The Sun" komentarisao ovaj slučaj i napisao da je bivša glumica omiljena među "mladima i glupima koji veruju da će njen brend glupog izigravanja žrtve jednog dana dovesti do propasti monarhije. Ali, neće", kaže i dodaje kako je kraljevska porodica izdržala i mnogo gore stvari poput afera, abdikacije..

Džeremi Klarkson
foto: Profimedia

Džeremi Klarkson i Morgan su godinama na "ratnoj nozi", a kako je u pomenutoj kolumni Džeremi rekao da je veliki intervju vojvode i vojvotkinje od Saseksa kod svoje bliske prijateljice posebno čudan i da se prvi put slaže sa mišljenjem svog kolege, piše Insider.

"Prilično sam siguran da će prebroditi banalna razmišljanja glupe male male TV glumice. Verujte mi, Megan je gotova i kroz pet godina će pozirati pred Taj Mahalom ili na jahti plejboja na Mediteranu, a jadni Pirs će shvatiti da je posao izgubio bez razloga", rekao je.

Podsećamo, nakon skandaloznog intervjua koji je odjeknuo svetom, Morgan je u šou Good Morning Britain izjavio da veruje da je Markl lagala o svojim suicidalnim mislima, a za koje krivi određene članove kraljevske porodice.

Pirs Morgan
foto: Profimedia

Nakon što ga je voditelj emisije zbog izjava kritikovao, Morgan je besno napustio studio, a zatim i dao otkaz.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs