otvorila dušu

PREŽIVELA SAM ISMEVANJE GORIH OD MENE! A POBEDILA SAM REZULTATOM: Jovana Jeremić ponovo pokazala diplome! (FOTO)


Jovana Jeremić otvorila je dušu i otkrila da su je godinama sputavali i ismevali oni gori od nje.

Celebrities
15:57h Autor:
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Voditeljka vikend izdanja jutarnjeg programa na Pinku Jovana Jeremić izaziva veliku pažnju svojim izjavama.

Sada je podelila na Instagramu fotografiju sa brojnim diplomama i priznanjima koje je dobila tokom svog školovanja, a njena objava naišla je na brojne komentare.

- Sve u životu mogu da vam uzmu, ali znanje i sposobnost nikada! Znanje je moć, ono me je dovelo onde gde pripadam, na Pink - napisala je, a zatim opisala sa čim se sve susrela tokom odrastanja.

- Preživela sam sve - ismevanje gorih od mene, onih koji jednu knjigu nisu pročitali, oni kojima je preporuka bila krevetna diplomatija, onih koji se ni za šta nisu u životu borili, onih koji su u javnosti preko dana govorili o moralu, dok bi noću, sto se morala tiče, sve odlazilo na - morala sam. I da vam, iskreno, sada priznam: više me je bolelo ćutanje mojih "prijatelja", nego sarkastični, nakaradni i argumentovano neutemeljeni narativi mojih neprijatelja - napisala je Jovana, a onda zaključila:

- Pobedila sam rezultatom! Jer ja samo tako umem. A i čisto da se zna razlika između mene i njih. Zato nikad, ama baš nikad, ne sumnjajte u Jovanu Jeremić. Ona je borac - specijalac, treniran u najsurovijim uslovima, da u gađanju uvek uzme apsolutnih sto!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...