pogledajte

ĆERKA DRAGANA MIĆANOVIĆA I ANE SOFRENOVIĆ JE PRAVA LEPOTICA: Na koga više liči? (FOTO)

Ćerka Dragana Mićanovića do skoro je bila potpuna nepoznanica, ipak, uprkos velikom naporu da naslednicu sačuva od radoznalih pogleda, ona je svojom nesvakidašnjom lepotom ukrala pažnju domaćih medija.

Star look
Autor:
Ana Sofrenović i Dragan Mićanović, Foto: Kurir / Dado Đilas, Kurir / Dragan Kadić

Ivino rođenje na najlepši način krunisalo je veliku ljubav Ane Sofrenović  i Dragana Mićanovića, koja se rodila ranih devedesetih, dok su igrali u predstavi 'Rođaci iz najboljih dana'.

 

Ubrzo nakon venčanja ponovo su se pojavili zajedno na malim ekranima 1995. godine, u filmu 'Ubistvo s predumišljajem'. Kako su bili izuzetno popularni, njihov razvod 2011. godine rastužio je ljubitelje filma. Međutim, krunu dugogodišnje ljubavi dobili su u vidu pomenute Ive ali i mlađe ćerke Lene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Mićanović (@_everin)

Iako se Dragan trudio da svoj i život svojih naslednica sakrije od radoznalih očiju javnosti u tome nije uspeo upotpunosti, a mlada i atraktivna Iva, svojom nesvakidašnjom lepotom ukrala je pažnju domaćih medija. Iva je nasledila maminu lepotu, te njene karakteristične crte lice.

 

Ako je suditi prema fotografija koje objavljuje Iva je nasledila strast svojih roditelja, te ne beži od scene već se na njoj odlično snalazi. Pored toga, primetno je i da uživa u pravljenju fotografija koje kad kad podeli sa svojim pratiocima na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Mićanović (@_everin)

Dragan o svojoj starijoj ćerki ne priča mnogo iako je bez sumnje izuzetno ponosan. Ipak, kako njegova naslednica studira u inostranstvu, glumac je u intervjuu za Story otkrio koliko mu zapravo nedostaje, te da kako godine prolaze zapravo je on taj koji sve više uči od njih. U nastavku pogledajte neke od Ivinih fotografija:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Mićanović (@_everin)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Mićanović (@_everin)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Mićanović (@_everin)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Mićanović (@_everin)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...