razvija taktiku

LEČIĆ SE PRITAJIO I KUJE PLAN SA ADVOKATOM: Glumac sprema dve protivtužbe?

Merima Isaković svojom potresnom ispovešću pridružila se mlađoj koleginici Danijeli Štajnfeld u optužbama koje se na teret stavljaju glumcu Branislavu Lečiću

Vip priča
Autor:
LEČIĆ SE PRITAJIO I KUJE PLAN SA ADVOKATOM: Glumac sprema dve protivtužbe?
Branislav Lečić, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Od kako se glumica Merima Isaković pojavila u srpskim medijima, Branislav Lečić se nije oglašavao, što je bilo dijametralno suprotno njegovom javnom nastupu povodom optužbi koje je iznela i njemu stavila na teret glumica Danijela Štajnfeld.

Kako je potresna ispovest Merime Isaković uzburkala javnost, očekivalo se da Lečić veoma brzo reaguje i na neki način pokuša da opovrgne njenu izjavu, kao što se na svaki način trudio da javnost ubedi u svoju nevinost povodom optužbi Danijele Štajnfeld. Kako je izostajala njegova reakcija, tako je javnost sve više bivala zbunjena, a glumčeva služba za odnose sa javnošću je ćutanje opravdala Lečićevim lošim zdravstvenim stanjem.

OVAKO JE MIMA KARADŽIĆ ZARAĐIVAO ZA DŽEPARAC U MLADOSTI: Imao je samo 17 godina i parolu "Snađi se"!

Branislav Lečić
foto: Kurir/Marina Lopičić

No, kako "Informer" prenosi, izgleda da je glumac u pauzi od javnih negiranja zločina, spremao ozbiljniji potez, u duhu stare mudrosti "napad je najbolja odbrana".

Kako pomenuti medij prenosi "Branislav Lečić planira da na sudu dokaže da su Danijela Štajnfeld i Merima Isaković povredile njegovu čast optužujući ga da ih je silovao i seksualno zlostavljao".

Što će reći, Branislav Lečić sprema tužbu za klevetu protiv Danijele Štajfeld i Merime Isaković.

Navodno, glumac je odlučio da se zasad ne oglašava po tom pitanju, već sa advokatom razvija strategiju skidanja ljage sa svog imena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs