KONTROVERZNA UMETNICA

GODINAMA SE BORI SA DEPRESIJOM, SA 14 PRVI PUT BILA NA ODVIKAVANJU:Životna priča pevačice koja je lepotom zaludela svet!

O životu ove pevačice se godinama polemiše

Vip priča
Autor:
GODINAMA SE BORI SA DEPRESIJOM, SA 14 PRVI PUT BILA NA ODVIKAVANJU:Životna priča pevačice koja je lepotom zaludela svet!
Foto: Profimedia

Lana Del Rej (35) rođena je u Njujorku, a zbog svojih kontroverznih tekstova i spotova, proslavila se u Holivudu veoma brzo. Osim po intrigantnim tekstovima, veliku pažnju je privukla i neobičnom lepotom, za koju fanovi tvrde da je zaslužna isključivo estetska hirurgija.

Strani mediji prenose da je imala niz intervencija na svom licu - nos, usta, jagodice, botoks... Šta god da je u pitanju, pomoglo joj je da za kratk vreme postane prepoznatljiva i tema broj 1, a često je proglašavana najlepšom devojkom.

Lana je ćerka je Roba Granta, milionera i investitora, pa je od malih nogu uživala u luksuzu. Lana je posle srednje škole upisala metafiziku na Fordham univerzitetu u Bronksu, jer je želela da pronađe vezu između vere i nauke, ali ga nije završila jer joj nije išla matematika. Još u mladosti je počela da piše tekstove i pesme koje je izvodila u noćnim klubovima Njujorka.

Godine 2010. izdaje prvi studijski album "Lana Del Rej" za nezavisnu izdavačku kuću. Album je nakon kratkog perioda iz nerazjašnjenih razloga povučen iz prodaje, a ona o tome nikada nije javno govorila.

ONA JE NAJMLAĐA PRVA DAMA NA SVETU I DANAS SLAVI JUBILARNI ROĐENDAN: Upoznajte Tamaru Vučić!(VIDEO)

Lana Del Rej je za jedan strani magazin izjavila da je bila zavisnik od alkohola, sa 14 godina je prvi put bila na odvikavanju.

"Pila sam alkohol kad god sam bila u prilici, često i sama. Tada je sve to delovalo u redu. Već sa 14 godina roditelji su me prvi put poslali na kliniku za odvikavanje", ispričala je pevačica.

Takođe je priznala i da se godinama bori sa depresijom i "mračnim fazama" u životu iz kojih uspeva da se izvuče zahvaljujući muzici.

U poslednje vreme je reko viđamo u javnosti, a poslednje fotografije koje su se pojavile su šokirale javnost. Naime, pevačica je drastično promenila izgled. Nabacila je preko 15 kilograma i kosu ofarbala u tamniju nijansu.

Ova promena se, sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, nije dopala njenim fanovima. Njen izgled i primetan višak kilograma naišao je na negativne komentare, s obzirom na to da je uvek imala izuzetno vitku liniju, pa tako ovo predstavlja ogromnu promenu u njenom imidžu.

NE ZNAJU ŠTA ĆE SA PARAMA, A IZGLEDAJU KAO BESKUĆNICE: Život ove dve sestre godinama intrigira javnost! (FOTO)

Lana Del Rej
foto: Profimedia

Uživa u ljubavi

U njenom životu ništa nije obično, kako sama kaže, pa tako ni susret sa sadašnjim dečkom pevačem Šonom Larkinom. Upoznali su se preko društveneih mreža i aplikacije za spajanje parova. "Ljubav se odmah rodila", kaže ona.

Iako je Lana je donela odluku da se neko vreme ne pojavljuje u javnost, a paparaci su je uhvatili tokom opuštene šetnje, međutim jedan detalj posebno je zapao za oko njenim obožavaocima. U prvi plan je došao njen ogromni prsten, što je odmah pokrenulo šuškanje da je reč o vereničkom.

PRINC FILIP I KRALJICA ELIZABETA VOLELI SU SE 82 GODINE: Odrastao u siromaštvu i svega se odrekao zbog nje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs