LJUBAVNA PRIČA

OVAKO SU SE ZAVOLELI MILOMIR MARIĆ I VESNA RADUSINOVIĆ: Osvajao me je svojom drskošću, cinizmom i humorom! (FOTO)

Uspeli su da sačuvaju porodični mir

Vip priča
Autor:
OVAKO SU SE ZAVOLELI MILOMIR MARIĆ I VESNA RADUSINOVIĆ: Osvajao me je svojom drskošću, cinizmom i humorom! (FOTO)
Milomir Marić i Vesna Radusinović, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Vesna Radusinović i Milomir Marić zajedno su četvrt veka, i uprkos tome što nikada nisu ozvaničili svoju vezu, važe za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih parova našeg javnog života.

I pored medijskog interesovanja za njihov odnos, koje ne jenjava godinama, uspeli su da sačuvaju porodični mir. U javnosti se retko pojavljuju kao par, zajedničke intervjue daju još ređe, ali na osnovu fotografija koje Vesna s vremena na vreme objavi na svom „Instagramu“, jasno je da je ljubav koja ih je spojila 1995. godine i dalje prisutna.

NIJE IMAO NIŠTA OSIM LJUBAVI SA NJOM: Ljubavna priča Dina Merlina i njegove Amele tera suze na oči! (FOTO)

Ipak, njihova priča, po mnogo čemu netipična, počela je znatno ranije.

- Znate li vi kako sam upoznao Vesnu? E, to vam je priča za novine“, otvorio se Marić jednom prilikom.

- Bio sam mlad novinar, obilazio sam bivšu Jugu i pisao o noćnom životu. Otišao sam u Podgoricu i ugledao devojčicu, lepu kao lutka, kako izlazi iz gimnazije. Prišao sam joj da se upoznamo, pa smo seli na klupu u parku pored Morače. Pitao sam je da se vidimo opet, rekla je da ne može jer ide kod babe na Skadarsko jezero. I tako smo se rastali.

LJUBAVNA PRIČA IVANE ŽIGON I BIVŠEG MONAHA: Zbog ljubavi prema njoj napustio manastir, nakon razvoda desio se PREOKRET!

Godinama kasnije putevi su im se ponovo ukrstili u Beogradu. Vesna se u međuvremenu udala za Dževdeta Tuzlića, filmskog kritičara iz Sarajeva, sa kojim je dobila sina Vedrana. No, taj brak nije potrajao. Postala je uspešna novinarka, pa su ona i Milomir neko vreme bili kolege u „Profilu“. Ubrzo se rodila i ljubav.

-Živeli smo zajedno dve godine, a ja sam tek onda shvatio da je to ona ista devojčica sa kojom sam sedeo u parku. Rekla mi je: ’Jeste, to sam ja. Nisam smela ranije da ti kažem, da ne misliš da sam luda’“, ispričao je Marić.

Novinar od čije britke reči i danas mnogi strepe sebe opisuje kao „papučara“: „Nisam bio ni sa jednom ženom pre Vesne. Ona ih je sve izbrisala, izvršila mi je lobotomiju.“ A kako je on našao put do njenog srca? „Nikada se nije trudio da me osvaja, bar ne na onaj uobičajeni način koji podrazumeva udvaranje, cveće i poklone, jer oboje znamo da bi to bila propast. Ne hajem mnogo za manifestne izlive ljubavi i da svi treba da vide koliko me voli. Osvajao me je, pre svega, svojom drskošću, cinizmom i humorom. Ali ono što je tako čvrsto vezalo Marića i mene jeste njegova ljubav sa Vedranom.“

Nijedno od njih dvoje u intervjuima koje su davali nije ni pokušalo da stvori privid da je u njihovom odnosu sve idealno. „Često se svađamo. Nije uspeo da obuzda moj temperament, ali on je tip stoika i cinika. Sve oluje podnosi sa smeškom, a onda nastupa bonaca“, kaže Vesna. „Svega je tu bilo, ali nikada se nismo lagali. Laž ubije i sve razori. Naše su svađe žučne i prilično zabavne. Nikada nam nije bilo dosadno. Marić je ostajao uz mene i kada sam bila nemoguća, kada nisam podnosila ni samu sebe.“

Život sa glavnim i odgovornim urednikom „TV Happy“ ima svojih mana, ali autorka brojnih romana koje žene obožavaju našla je kompromisno rešenje.

- Ne mogu da prežalim što mi je televizija ’otela’ muža. Ranije je zabavljao samo mene i ja sam u tome uživala. Otkako je počeo da zabavlja celu Srbiju, za mene tu ’leba nema. Mogu jedino da uključim televizor i da ga gledam, da se malo nasmejem. Ali u to doba obično nisam budna. A hvali se da je najduhovitiji dok se ja ne probudim. Tako vam je to.“

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs